0 af 0 for ""

Kommunikationspartner til voksende arkitekt- og ingeniørvirksomhed

Ansøgningsfrist

2023-04-16

Jobtitel

Kommunikationspartner

Lokation

København

I Sweco Danmark arbejder vores 1.500 arkitekter, ingeniører og andre specialister hver dag med at transformere vores byer og samfund til det bedre. Vi søger lige nu en proaktiv og selvstændig kommunikationsrådgiver til vores kommunikationsafdeling, der kan rådgive og drive kommunikationen for udvalgte dele af vores forretning samt indgå i afdelingens arbejde med strategisk intern og ekstern kommunikation.

Til rollen som kommunikationspartner søger vi en kommunikationsrådgiver, der er lidt af en schweizerkniv. Som sparringspartner for ledere og eksperter skal du kunne rådgive dine kolleger i forretningen om kommunikationsudfordringer og -muligheder. Du skal kunne spotte, udvikle og producere de gode historier til vores egne platforme og pitche til medier, og du skal være med til at eksekvere på kampagner og indsatser, der understøtter forretningens målsætninger.

Alt sammen i tæt samarbejde med dine 10 kolleger i teamet Kommunikation & Marketing i Sweco Danmark.

Dine vigtigste opgaver
Du bliver kommunikationspartner for vores arkitektdivision, Sweco Architects, og vores division for Infrastruktur, Vand & Miljø med hhv. 320 og 470 medarbejdere. I rollen har du ansvar for at rådgive ledere og eksperter om intern og ekstern kommunikation, og du kommer til at spille en nøglerolle i at understøtte de to forretningers strategier, målsætninger og aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og formår at rådgive bredt om kommunikation og marketing.

Det får du hos os
Du bliver en del af et ambitiøst og alsidigt kommunikationsteam med forskellige spidskompetencer. Vi er ansvarlige for al intern og ekstern kommunikation – herunder branding, PR, marketing, employer branding, web, sociale medier, brand design samt support til events og konferencer. Vi hjælper hinanden i en travl hverdag, har det sjovt og arbejder målrettet og dedikeret og med et højt fagligt niveau.

Dine kompetencer

  • Du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation og har +6 års erfaring fra en lignende rolle i en større organisation eller fra kommunikationsbureau
  • Du er en stærk proaktiv rådgiver, der kender dit interessentlandskab, og som kan udfordre både ledere og medarbejdere
  • Du har god forretningsforståelse og viser nysgerrighed og interesse for at holde dig orienteret om forhold i samfundet og i branchen, der har betydning for forretningen
  • Er stærkt skrivende i alle genrer og til alle målgrupper
  • Har et bredt kendskab til mulighederne indenfor kommunikation og marketing
  • Er vant til selvstændigt at få ting til at ske, er vedholdende og opsøgende
  • Har et godt projektleder-gen, kan sikre fremdrift i et projekt og gennemføre projekter indenfor deadline. Du bevarer roen – også selvom der kommer opgaver ind fra højre
  • Har erfaring med at idéudvikle og samarbejde med kreative afdelinger og bureauer
  • Erfaring fra bygge- og anlægssektoren, herunder særligt arkitektur, er en fordel

Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Ørestad. Derudover kan der være rejseaktivitet til vores kontorer rundt om i landet fx Odense og Aarhus en håndfuld gange om året.

Praktisk

Der er tale om en fast stilling med start hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge – senest d. 16. april 2023. Brug linket til at sende din ansøgning og medsend gerne eksempler på projekter eller opgaver, du tidligere har løst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Morten Laasholdt på tlf. +45 31 17 71 17.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

I Sweco Danmark er vi 1.500 medarbejdere, og i Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Morten Laasholdt

Kommunikationsdirektør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap