0 af 0 for ""

Kommunikationskonsulent med flair for projektledelse og kampagner

Ansøgningsfrist

2021-12-01

Jobtitel

Kommunikationskonsulent

Lokation

København

I Sweco arbejder vores arkitekter, ingeniører og andre specialister hver dag med at designe fremtidens bæredygtige byer og samfund. Bliv en del af vores kommunikationsteam og vær med til at få kampagner og events med fokus på integreret rådgivning, grøn omstilling og Sweco som arbejdsplads ud over rampen.

Til vores kommunikationsafdeling i Sweco søger vi lige nu en kommunikationskonsulent med et stærkt projektleder-gen til at hjælpe med at planlægge og eksekvere kommunikationsindsatser, kampagner og events fra A-Z.

Få alsidige arbejdsopgaver og bliv en del af et engageret team
Dine kommunikationsopgaver vil spænde bredt. Fra styring af kommunikationskampagner eller rekrutteringsevents til planlægning og projektledelse af større og mindre interne kommunikationsindsatser og filmproduktioner. Det hele sker i tæt samarbejde med vores brand-team, bl.a. vores brand design lead og vores kommunikationspartner for corporate og employer branding samt vores eksterne bureau-partnere.

På den måde kommer du den ene dag til at lave en kommunikationsplan for vores næste rekrutteringsevent, den næste dag til at sparre med vores SoMe-ansvarlig og på tredjedagen til at arbejde sammen med vores grafiske designere om en kommunikationsindsats for et af vores forretningsområder. Indimellem er der mindre ad hoc-opgaver, som skal gribes, planlægges og ekspederes med god fart og kvalitet.

Du skal med andre ord tænde på alsidige kommunikationsopgaver, hvor et godt projektleder-gen og evnen til at udvikle og drive en god kommunikationsplan med rettidig involvering af kollegaer og vores interne kunder i forretningen er i fokus.

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation eller marketing, og nogle års erfaring med kampagnestyring og projektledelse fra en lignende stilling, gerne fra bureau eller fra en større organisation.

Vi forestiller os at du:

– er en stærk projektleder, som formår at planlægge og drive kampagner, events og kommunikationsindsatser

– kan bidrage til at producere kampagnetekster til fx landing pages, foldere og annoncer

– har et bredt kendskab til mulighederne inden for kommunikation og marketing

– har en god visuel sans og erfaring med at samarbejde med kreative kollegaer

– er vant til selvstændigt at få ting til at ske og samtidig sikre kvaliteten af vores leverancer

– er vedholdende, idérig og nysgerrig af natur og kan lide at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere

Og så er det ikke en ulempe, hvis du i forvejen kender til byggebranchen og arkitekters og ingeniørers arbejde.

Om os
Du bliver en aktiv del af teamet Kommunikation, Marketing og Design. Vi ser os selv som Swecos in-house kommunikationsbureau, hvor vi er 8 ambitiøse kolleger, som sammen varetager al kommunikation og marketing for Sweco i Danmark. Du bliver en del af et team, hvor æstetik og kvalitet er afgørende, og en kommunikationsafdeling, hvor ambitionsniveauet er højt – samtidig med at vi har det sjovt.

Sådan søger du stillingen
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationspartner Emilie Holmbo Jensen på emilieholmbo.jensen@sweco.dk eller på telefon +45 2518 7090. Brug linket for at sende din ansøgning og CV via vores online rekrutteringssystem. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge hurtigt – gerne i dag og senest d. 1. december. Medsend gerne eksempler på projekter eller opgaver, du tidligere har løst.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Anne Aksglæde Stahl

Kommunikations- og marketingchef

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Copy link
Powered by Social Snap