0 af 0 for ""

Kommunikationskonsulent med flair for projektledelse, kampagnestyring og tekst

Ansøgningsfrist

2021-04-20

Jobtitel

Kommunikationskonsulent

Lokation

København

Kommunikationskonsulent med flair for projektledelse, kampagnestyring og tekst (tidsbegrænset)

I Sweco arbejder vores arkitekter, ingeniører og andre specialister hver dag med at designe fremtidens byer og samfund. Bliv en del af et stærkt kommunikationsteam og vær med til at fortælle om spændende projekter inden for urbanisering, integreret design og grøn omstilling.

Til vores kommunikationsafdeling søger vi lige nu en alsidig kommunikationskonsulent til at varetage interne og eksterne projekter og kampagner. Vi leder efter en kandidat med en skarp pen og erfaring med kampagnestyring og projektledelse fra en større organisation eller fra bureau.

Dine kommunikationsopgaver spænder bredt. Fra tekstproduktion, planlægning og eksekvering af mindre interne kampagner til styring af eksterne kampagneaktiviteter i samarbejde med teamets egne grafiske designere og vores bureau-partnere.

Da flere af dine opgaver handler om at støtte virksomhedens supportfunktioner og de enkelte forretningsenheder, prioriterer vi en kandidat, der forstår at koble kommunikationsrådgivning, projektledelse og eksekvering med god forretningsforståelse.

Det hele sker i tæt samarbejde med engagerede kolleger. Vi ser os selv som Swecos in-house kommunikationsbureau, og vi bemander hver opgave med det rette miks af kompetencer fra teamet. På den måde kommer du den ene dag til at arbejde sammen med vores designere og grafikere, den næste dag til at sparre med vores SoMe-ansvarlige, og på tredjedagen er du måske med til at udvikle en kampagne sammen med vores eksterne bureauer. Indimellem er der mindre interne og eksterne ad hoc-opgaver, som skal gribes og ekspederes med god fart og kvalitet.

Du skal med andre ord tænde på alsidige kommunikationsopgaver, hvor et godt projektleder-gen og en skarp pen er i fokus. Og så er det ikke en ulempe, hvis du i forvejen kender til byggebranchen og arkitekters og ingeniørers arbejde.

Du bliver en aktiv del af teamet Kommunikation, Marketing og Design. Vi er 10 ambitiøse kolleger, som sammen varetager al intern og ekstern kommunikation og marketing for Sweco Danmark. Du bliver en del af en virksomhed, hvor æstetik og kvalitet er afgørende, og en kommunikationsafdeling, hvor tempoet og ambitionsniveauet er højt – samtidig med at vi har det sjovt.

Vores forventninger til dig som kommunikationskonsulent
Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation og erfaring fra en lignende stilling.

Derudover, at du

er en stærk projektleder, som formår at udvikle og drive kampagner og kommunikationsindsatser

er en dygtig tekstforfatter, som evner at skrive til flere platforme og målgrupper

kan rådgive med forretningsforståelse og et bredt kendskab om mulighederne indenfor kommunikation

er vant til selvstændigt at få ting til at ske og er vedholdende og opsøgende

Praktisk

Stillingen er et halvt års projektansættelse med start 1. maj 2021.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i København S.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge hurtigt – senest d. 11. april 2021 kl. 12.00. Brug linket til at sende din ansøgning. Medsend gerne eksempler på projekter eller opgaver, du tidligere har løst. Vi forventer at afholde samtaler i uge 14.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationskonsulent Emilie Holmbo Jensen på emilieholmbo.jensen@sweco.dk eller +45 2518 7090

Om Sweco
Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 17.500 arkitekter, ingeniører og andre specialister, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgiver med en omsætning på ca. SEK 21 billion (EUR 2 billion / DKK 14,8 mia.). Sweco er svensk ejet og er børsnoteret på Nasdaq i Stockholm. Læs mere på www.sweco.dk

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.