0 af 0 for ""

Kombineret BIM-designer og IKT Leder til vores El-team

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

BIM-designer, IKT

Lokation

København

I EL-teamet arbejder vi meget bredt inden for byggeri. Vi beskæftiger os med alle typer af el-opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en lang række gode og spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende projekter, og derfor søger vi nu endnu en dygtig kollega.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i et stærkt fælles og fagligt miljø. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på samarbejde

Vi sørger en BIM-designer med erfaring og evner til også at varetage rollen IKT-leder.

Du vil skulle modellere indenfor alle installationsfag og have rollen som fagmodelansvarlig for et eller flere installationsfag. I rollen som IKT-leder er du ansvarlig for at planlægge IKT-delen af projekterne og håndtere IKT-tekniske udfordringer med interne som eksterne parter.

Du kommer til at arbejde med forskellige fagligheder, og du bliver i rollen som IKT-leder en vigtig støtte for projektledelsen.

Du er med til at sætte rammerne for vores BIM/IKT-udvikling, som den del af vores BIM/IKT-netværk. Du kommer ligeledes til at være med til at udvikle samarbejdet med vores eksterne kollegaer og du kommer til at arbejde med cross-border sourcing.

Din baggrund

Du er uddannet konstruktør, ingeniør, arkitekt, teknisk tegner/designer eller lignende med solid erfaring indenfor installationsmodellering i Revit og indsigt i IKT inden for byggeridesign.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Esben Hedegaard på tlf. 22709613. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 8. januar 2023.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap