0 af 0 for ""

Kollegaer til energi- og fjernvarmeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Energi- og fjernvarme

Lokation

København

I fremtidens energisystem skal fjernvarme bidrage til transport af den energi, der produceres af vedvarende energiteknologier. Derfor er både integration af vedvarende energikilder og overskudsvarme samt køling fra industri- og erhvervsområder, nøglekomponenter i at levere konkurrencedygtige løsninger, som bygger på omkostningseffektive og bæredygtige koncepter til varmeforsyningen – Vil du være med på rejsen?

Vil du påvirke fremtidens energi- og fjernvarmesystemer?

Vi søger fagligt stærke og ambitiøse medarbejdere til alle vores spændende energi- og fjernvarmeprojekter indenfor alle discipliner, så har du erfaring med energi- og fjernvarmeprojekter enten som energiplanlægger, projektleder, byggeleder, tilsynsførende eller en kombination af dem alle, så kom og vær med i en afdeling i vækst og sæt dit præg på den grønne omstilling. Vi arbejder også en del med at udbygge biogassen i Danmark, så hvis du har erfaringer her, høre vi også gerne fra dig.

Vi vil bidrage med masser af muligheder for faglig såvel som personlig udvikling i en afvekslende hverdag, hvor dine opgaver i høj grad vil afhænge af din baggrund, erfaring og interesseområder.

Det kunne f.eks. være:

– Hjælpe til at udarbejde tilbudsmateriale til nye opgaver

– Projektledelse

– Planlægning og projektering af fjernvarme

– Myndighedsbehandling herunder udarbejdelse af projektforslag

– Udarbejdelse af udbudsdokumenter

– Udbud og kontrahering

– Byggeledelse og tilsyn af både anlægsarbejder og kundeinstallationer

Hos Sweco har vi mange års erfaring med energi- og varmeforsyningsprojekter og hjælper løbende vores kunder med optimering af eksisterende områder og udvikling af nye, hvor vi netop har fokus på integration af vedvarende energiteknologier og nye koncepter såsom lavtemperatur-fjernvarme og varmepumper. Du får derfor et hold af kolleger med meget stor erfaring med både distribution og transmission af energi i forbindelse med varmeforsyningen.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende rådgiverstilling, fra et forsyningsselskab eller som entreprenør, men vi hører dog også gerne fra dig selv om du er relativt nyuddannet. Dét vi ligger vægt på er, at du er en person, der kan spille ind i en afdelingskultur hvor kvalitet, samarbejde og ansvarstagen ligger højt på i bevidstheden – ligesom det gode kollegaskab!

Sådan kommer du videre

Kontakt Projektdirektør René Salomon på tlf.: +45 2723 6373 hvis du er nysgerrig på stillingen eller hvilke projekter Sweco arbejder på for tiden. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 8. januar 2023. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

René Salomon

Projekdirektør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap