0 af 0 for ""

Kølespecialist til komplekse og udfordrende køleprojekter

Ansøgningsfrist

2021-04-19

Jobtitel

Kølespecialist

Lokation

København

Kølespecialist til komplekse og udfordrende køleprojekter

Er du en dygtig ingeniør med speciale inden for køl? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og arbejde med udfordrende køletekniske opgaver for nogle af Danmarks største industrivirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

Jobbet
I rollen som kølespecialist bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, Commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder særligt inden for industrien, pharma samt større ejendomsbesiddere, som vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler, drifter deres kølesystemer.Du bliver en del af en spændende udvikling, hvor vi oplever en stærk stigning i antallet af projekter inden for køleanlæg i industrien – eksempelvis vedrørende udvidelse eller tilpasning af kølekapaciteter, styrkelse af forsyningssikkerhed eller overgang til naturlige kølemidler. Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende køletekniske opgaver, både som projekterende, som gransker af andre projekterendes arbejde samt som bygherrerådgiver. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede industrianlæg og bygningsinstallationer.

Vi søger både meget erfarne kølespecialister og -specialister i begyndelsen af deres karriere. Stillingens indhold og ansvar vil blive tilpasset den enkeltes baggrund og erfaringsniveau.  De primære ansvarsområder og opgaver som kølespecialist vil være:

Varetage den faglige ledelse af køleprojektering og -rådgivning på projekter

Køleprojektering og -rådgivning med et driftsteknisk perspektiv, der sikrer, at køleinstallationer performer og leverer bedst muligt i forhold til kundens behov

Commissioning af køleprojekter, bl.a. FAT og SAT

Levere køleteknisk rådgivning i samarbejde med fagligt stærke kollegaer i større projekter på tværs af Swecos organisation

Deltage i udviklingen af specialistkompetencen inden for køl hos Sweco

Hydraulisk indregulering af kølesystemer

Din profil
Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør og har specialiseret dig inden for energisystemer og køleanlæg. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

Erfaring med drift og projektering af køleanlæg (også gerne projekteringserfaring med varme og ventilation)

Bekendt med trends inden for kølemidler og lovgivning

Minimum 3 års erfaring som rådgivende energi/køleingeniør

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner på dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig
At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

At blive en del af en international virksomhed med stor professionel tyngde og mange muligheder for at arbejde tværfagligt med engagerede og løsningsorienterede kollegaer. En arbejdsplads, der sikrer de bedste betingelser for at udnytte dit og dine kollegaers fulde potentiale og kreativitet, og med et klart fokus på sammen at skabe innovative løsninger, som sikrer en bæredygtig fremtid.

En lønaftale og vilkår, der svarer til de stillede krav og dine kvalifikationer, samt en række udvalgte medarbejdergoder, herunder en sundhedsordning.

 

Kontaktinformation
Kontakt Jan Urhammer på telefon 43486181, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 19 . april 2021. Vi holder løbende samtaler.

Jan Urhammer

Jan Urhammer

Teamleder for Installationer

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.