0 af 0 for ""

Kan du drive Sweco’s fortsatte udvikling af høj faglighed og indbygge den i projekter indenfor fjernvarme og energiplanlægning?

Ansøgningsfrist

2023-08-15

Jobtitel

Energiplanlægger

Lokation

København, Birkerød, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling og være med til at forme Sweco’s hastigt voksende energiforretning? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden, når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for en bred pallette af energiinfrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco har vi et godt fundament indenfor energi – vi er ambitiøse og det er afspejlet i vores vækststrategi som indebærer en firedobling af energiforretningen frem mod 2025. Vi er samtidig i en utrolig spændende fase hvor nye kollegaer kan slutte sig til os og være med til at sætte det som bliver de store aftryk i udviklingen af vores forretning. Som erfaren Energiplanlægger er det min forventning at man løfter og integrerer et højt niveau af faglighed, både som mentor for kollegaer, ved adaption af seneste markedsteknologier og sikre effektivitet i opgaveløsning” fortæller din nye afdelingschef Martin Jespersen

Vi søger dig – en erfaren Energiplanlægger til fjernvarmen
Sweco Energi søger en erfaren profil, der kan være med til at drive vores fagspor indenfor energiplanlægning af fjernvarme. I denne rolle får du en stor indflydelse på områdets faglige udvikling over de kommende år – bl.a. med at støtte eksisterende og nye teknologier, såsom lavtemperatursystemer.

Som erfaren energiplanlægger vil du blive ansvarlig for at:

 • Afdække kundens behov og sammensætte den rigtige løsning under anvendelse af din indgående faglige indsigt
 • Agere mentor for kollegaer og bidrage til Sweco’s faglige udvikling indenfor dit område
 • Udvikle fjernvarmestrategier og -planer, samt rådgivning herfor for forsyninger, virksomheder, organisationer og myndigheder.
 • Udarbejde projektforslag, drive myndighedsansøgninger og myndighedskoordinering.
 • Analysere energiforbrug og -produktion på tværs af teknologier for fjernvarmeprojekter og sektorkobling.
 • I det omfang du ønsker det kan du indgå som projektleder på de projekter som du supporterer – dette er dog ikke en forudsætning for rollen.

Hvad du får ud af at arbejde med os

Sweco Energi understøtter hver dag den grønne omstilling gennem et væld af spændende opgaver indenfor fjernvarmeplanlægning, f.eks. ved udnyttelse af overskudsvarme i industrien, udbygning af fjernvarmenet og -produktionsanlæg, lavtemperatursystemer i nybyg og mindre byer, og meget mere.

Hos Sweco får du en unik arbejdsoplevelse, i en flad organisation med stor autonomi, for dig som medarbejder. Vi vægter samarbejde og teamwork højt, og du vil have muligheden for at arbejde på tværs af afdelinger og fagområder for at finde de bedste løsninger til komplekse projekter. Hos os er der ingen siloer, så du vil have en bred vifte af muligheder og udfordringer, der både vil udvikle dig fagligt og personligt.

For den rette kandidat, kan der, til tider, være mulighed for spændende internationale opgaver ved at bidrage til at skabe fjernvarme i andre lande, dele din viden ved at holde oplæg ved konferencer i udlandet eller netværke med internationale gæster.

Kom og bliv en del af et stort netværk hvor vi arbejder lokalt, med globalt udsyn.

Den konkrete stilling kan bestrides fra vores kontor i enten Ørestad, Birkerød eller Aarhus.

Om dig

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og veksler balanceret mellem at skabe og eksekvere projekter. Du er opsøgende og bevæger dig gerne udenfor primær kompetence på forsvarlig vis.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har både en bred og dyb viden og erfaring om fjernvarmeinfrastruktur, varmekilder og varmevekslere. Et plus hvis det også inkluderer lavtemperatursystemer eller andre teknologier
 • God forståelse af lovgivning, krav og standarder
 • Har erfaring med at arbejde med forskellige interessenter og samarbejdspartnere, såsom myndigheder, entreprenører og ingeniørfirmaer
 • Er interesseret i at fortsat lære og være med til at skabe rammerne, herunder også som mentor for kollegaer.

Det betragtes som et plus hvis du også kan begå dig indenfor andre områder i energisektoren end fjernvarme, herunder større kraftværker, Power-to-X, gas, etc.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Hvis du er passioneret omkring fjernvarme og ønsker at bruge din erfaring til at gøre en positiv forskel, så ansøg nu og bliv en del af vores team! Det er nok bare at sende dit CV.

Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 15.08.2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Rasmus Bjergegaard på mail: rasmus.bjergegaard@sweco.dk eller tlf. nr.: 42 82 10 39

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap