0 af 0 for ""

Jurist/advokat til Sweco

Ansøgningsfrist

2023-10-18

Jobtitel

Jurist/advokat

Lokation

København

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling? Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem jura og forretning? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Legal team i Sweco.

Sweco vokser hele tiden, senest med opkøbet af Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører, og har store ambitioner for fremtiden. Vi har travlt i Sweco, og der sker rigtig mange spændende ting hos os. Vores ambitioner om vækst er høje – ambitioner du som vores næste jurist/advokat skal være med til at indfri.

Legal i Sweco Danmark startede i 2015 og er i konstant udvikling, og derfor søger vi nu en videbegærlig og energisk jurist/advokat, som har lyst til at bidrage aktivt til enhedens fortsatte udvikling. Du vil umiddelbart være tilknyttet vores hovedkontor i Ørestaden, men kan efter nærmere aftale også tilknyttes et af vores kontorer i Odense, Århus eller Silkeborg.

Du har fokus på forretning og udvikling
Legal indgår i et tæt samarbejde med vores højt specialiserede kolleger inden for alle aspekter af teknisk rådgivning og arkitektur, hvor vi i dagligdagen arbejder målrettet med AB-reglerne. Sweco’s internationale tilstedeværelse og vores samarbejde med søsterselskaber betyder, at FIDIC-regler og internationale forhold også spiller en rolle i dagligdagen.

Vi søger en forretnings- og udviklingsorienteret advokat eller jurist med erfaring inden for AB-reglerne. Vores ønske er, at du brænder for at forstå og udvikle Sweco’s forretning i en juridisk sammenhæng. Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig, ønsker at indgå i et fagligt fællesskab med mange kompetencer og er tryg ved at arbejde selvstændigt i forhold til vores kolleger og kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • støtte forretningen ved kontraktindgåelse, både nationale og internationale kontrakter
  • understøtte forretningen og ledelsen med sparring
  • indgå som en aktiv spiller i konflikthåndtering sammen med bygherrer og entreprenører
  • medvirke til sikring af compliance i forhold til Code of Conduct, GDPR etc.

Ligeledes har du høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændres hurtigt, og opgaver være præget af korte deadlines. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Du er omhyggelig, trives i et omskifteligt miljø og har erfaring med tilsvarende opgaver
Du er enten uddannet advokat, jurist eller cand.merc.(jur.) med mere end 5 års erfaring fra advokatkontor eller relevant branche og har arbejdet med entreprise og rådgivning i byggebranchen. Det er et krav, at du har et godt kendskab til AB 18, ABR 18 eller FIDIC-reglerne.

Sådan kommer du videre
Kontakt Juridisk Direktør Peder Nielsen på telefon 5372 1009, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. oktober 2023.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap