0 af 0 for ""

Junioringeniør til baneprojekter i Swecos jernbaneteam

Ansøgningsfrist

2023-04-17

Jobtitel

Junioringeniør til baneprojekter i Swecos jernbaneteam - Øst

Lokation

København, Sjælland, Birkerød

I Swecos jernbaneafdeling arbejder vi på flere af de mest højaktuelle jernbaneprojekter i branchen og har et højt ambitionsniveau for kundetilfredshed og den fortsatte udvikling af vores medarbejdere og vores afdeling som helhed. Vi er en del af en større enhed, som i dag tæller +400 kolleger i divisionen, hvorfor vi dækker alle rådgivningsaspekter.  Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os i Danmarks bedste rådgivende jernbaneafdeling!

Som Junioringeniør vil få en vigtig rolle i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt, fælles arbejdsmiljø, der giver stærk grobund for godt samarbejde internt såvel som eksternt. Du kommer således til at løse opgaver i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger inden for fagområderne spor, broer, afvanding, miljø, geoteknik, samt de andre jernbanediscipliner.

Din stilling hos os vil derfor inkludere et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse afhængig af dine ambitioner og lyst og kan blandt andet indeholde:

  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og udbudsmaterialer
  • Deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale herunder SAB, TAG, TBL og UKP
  • Koordinere med andre fag (herunder afvanding, jord, sikring mm)
  • Projektering af spor og afvanding på sporprojekter.

 

Din profil

Ud over en at være ligeså tosset med jernbaner og infrastruktur som vi er i Sweco, er du enten nyuddannet ingeniør eller har 1-3 årserfaring som ingeniør, gerne som rådgiver. Du skal selvfølgelig have lyst til fortsat at udvikle dig yderligere inden for området, hvortil vi vil forsøge at skabe de bedst mulige rammer for dig og din karriere.

Vi ser gerne, men forventer absolut ikke, at du har erfaring med eller kender til:

  • Projektering spor
  • Afvanding
  • 3D Modellering – MicroStation
  • Linjeføring og længdeprofil – Power Rail Track
  • Kendskab til udarbejdelse af udbudsmateriale SAB, TAG, TBL og UKP

 

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Marianne Lanzky Otto.

Du kan også bruge linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

 

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

 

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap