0 af 0 for ""

IT-konsulent med interesse for geografiske informationssystemer

Ansøgningsfrist

2024-09-01

Jobtitel

IT-konsulent

Lokation

København

Er du en dygtig IT-konsulent, og vil du være en del af Danmarks markedsledende leverandør af førende geografisk informationssystem? Har du lyst til at være en del af en division i stærk vækst, der brænder for deres arbejde og for at rådgive kunderne til de bedste løsninger? Så er det måske dig, vi søger. 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at optimere deres hverdag og forbedre deres arbejde gennem digitale løsninger. Du bliver en del af divisionen Digital drift & forvaltning, hvor du får ca. 130 engagerede og kompetente kolleger.

Vores forretning består af to ben, software- og rådgivningsydelser. Denne unikke kombination gør os til én af de mest erfarne og foretrukne rådgivere på det danske marked. Vores primære kundesegment er kommuner, styrelser, regioner og virksomheder på tværs af fire geografiske markeder, Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Det team du bliver en del af vi specialister i geografiske informationssystemer (GIS) og vi brænder for at digitaliseringen skal gøre en forskel for vores kunder. Du får derfor rig mulighed for at arbejde med markedets stærkeste WebGIS platform, Spatial Suite, i et stærkt fagligt miljø. Vi har travlt da Spatial Suite vokser både herhjemme og i udlandet, og vi søger derfor dig.

Du kommer til at arbejde med et succesfuldt produkt

Din opgave bliver at hjælpe vores kunder med at udnytte geografien i deres forretningsgange. Du vil i høj grad komme til at arbejde med Danmarks førende WebGIS system, Spatial Suite, og med open source-teknologier som MapServer, PostgreSQL, OpenLayers, GeoServer, GeoWebCache samt evt. MS SQL og Windows Server. Du vil få et tæt samarbejde med vores kunder og med vores stærke hold af konsulenter, rådgivere og udviklere.

Din primære opgaver være systeminstallation, rådgivning om anvendelse og udførelse af kundespecifikke tilpasninger. Opgaverne vil også kunne være opsætning og fejlsøgning i af Spatial suite. Afhængigt af din profil vil du også komme til at lave mindre udviklingsopgaver, undervisning, systemintegration, datamanagement eller dataanalyse. Sammen med det øvrige hold kommer du til at bidrage til udvikling af Spatial Suite.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, hvor vi værner om kunderne og hinanden.

Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse med et betydeligt indhold af IT samt erfaring med GIS eller interesse for området. Hertil vil erfaring fra et konsulenthus eller rådgiver være en betydelig fordel, samt kendskab til timeregistrering. Derudover ser vi gerne at du:

  • Motiveres af mange forskellige og skiftende opgaver i et arbejdsmiljø med højt tempo
  • Er udadvendt, selvstændig og fungerer godt i samspillet mellem kunde, konsulent og udvikler
  • Du er ikke bange for at løse systemnære opgaver
  • Databaser, webservices, XML og operativsystemer er ikke fremmedord
  • Kan både lytte, analysere og lave den rigtige løsning
  • Handler ud fra den enkelte kundes situation og behov

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også har erfaring med fællesoffentlige data og services samt med forvaltningsområder som f.eks. fysisk planlægning, miljø og klima, forsyning eller med databehandling og prognoser.

Sweco er en imødekommende, engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu, ved at have fingeren på pulsen. Vi sørger også for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagens fokus uanset om det omhandler fra rent vand, varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler.

Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores bruger og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, hvor vi dagligt rådgiver vores bruger i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingschef, Ditte Koldorf på dittewiene.koldorf@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 1. september 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link