0 af 0 for ""

IT-konsulent med interesse for geografiske informationssystemer

Ansøgningsfrist

2023-01-14

Jobtitel

IT-konsulent

Lokation

København

Er du en dygtig IT-konsulent, og vil du være en del af Danmarks markedsledende leverandør af geografiske informationssystemer? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet hos Sweco.

Jobbet
Hos Sweco er vi specialister i geografiske informationssystemer (GIS) og vi brænder for at digitaliseringen skal gøre en forskel for vores kunder. Vi har travlt og søger derfor endnu en konsulent til teamet.

Du kommer til at arbejde med et succesfuldt produkt 

Du får mulighed for at arbejde med markedets stærkeste WebGIS platform, Spatial Suite, i et stærkt fagligt miljø. Spatial Suite vokser både herhjemme og i udlandet i alle dele af markedet. Vi oplever desuden stor tilgang af FME-opgaver og integrationer til andre GIS-systemer, så vi spænder bredt.

Arbejdsopgaver

Din opgave bliver at hjælpe vores kunder med at udnytte geografien i deres forretningsgange. Du vil i høj grad komme til at arbejde med Danmarks førende WebGIS system, Spatial Suite, og både med open source-teknologier som MapServer, PostGres, GeoWebCache, GeoServer, OpenLayers og også MS SQL og Windows Server. Du vil få et tæt samarbejde med vores kunder og med vores stærke hold af konsulenter, rådgivere og udviklere af Spatial Suite.

Opgaverne vil være system-installation, rådgivning om anvendelse og udførelse af kundespecifikke tilpasninger. Afhængigt af din profil vil du også komme til at lave mindre udviklingsopgaver, undervisning, systemintegration, datamanagement eller dataanalyse. Sammen med det øvrige hold kommer du til at bidrage til udvikling af Spatial Suite.

Om dig

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.


Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse med et betydeligt indhold af IT samt erfaring med GIS eller interesse for området. Derudover ser vi gerne at du:

– Er selvstændig og fungerer godt i samspillet mellem kunde, konsulent og udvikler

– Handler ud fra den enkelte kundes situation og behov

– Motiveres af mange forskellige og skiftende opgaver i et arbejdsmiljø med højt tempo

– Ikke er bange for at løse systemnære opgaver

– Databaser, webservices, XML og operativsystemer er ikke fremmedord

– Har erfaring med Spatial Suite, FME er en fordel, men ikke et krav

– Både kan lytte, analysere og lave den rigtige løsning

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også har erfaring med fællesoffentlige data og services samt med forvaltningsområder som f.eks. fysisk planlægning, miljø og klima, forsyning eller med databehandling og prognoser.

Vi tilbyder dig
Digital drift & forvaltning har en portefølje af 10 større softwareprodukter herudover laver vi kundespecifikke it-løsninger til en række kunder. Vi er ca.120 medarbejdere på tværs af landet og med datterselskaber i Norge, Sverige og Tyskland.

Du får et spændende job med gode muligheder for at præge udvikling og anvendelse af vores WebGIS system. Du vil komme til at arbejde i et uformelt miljø med engagerede kolleger.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtale i det nye år så send derfor din ansøgning senest d. 14. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Ditte Wittendorf Reholt på mail: dittewittendorf.reholt@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Ditte Wittendorff Reholt

Teamleder / Compliance og GIS

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap