0 af 0 for ""

It-konsulent med god indsigt i miljøområdet

Ansøgningsfrist

2022-05-27

Jobtitel

It-konsulent

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med at koble miljølovgivning og it-udvikling sammen? Og vil du være med til at bringe vores it-løsninger inden for miljøområdet sikkert ud til kunderne? Så er du måske vores nye kollega.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste produkter

Vores it-løsninger inden for miljøområdet omfatter blandet andre JordWeb, Bygningsaffald samt MiljøWeb, som er vores nyudviklede it-løsning, der fokuserer på myndighedernes arbejde med miljøtilsyn på virksomheder, landbrug og vandanlæg. Da vi oplever stor efterspørgsel på vores it-løsninger og kompetencer, søger vi nu endnu en konsulent til at implementere løsninger og betjene vores kunder.

Du skal formå at sætte dig ind i lovgivning inden for miljøområdet, og bruge denne viden til at sparre internt med vores udviklingsteam og eksternt med brugerne. I vores udviklingsproces lægger vi vægt på dialogen med brugerne og de faglige specialister hos kunderne, og arbejder med agile processer, hvor kunderne er inviteret med i arbejdet med udvikling af produkterne.

Opgaverne som konsulent vil du selv være med til at skabe og præge sammen med kunderne. Det kunne fx være kursusaktiviteter, konsulenthjælp i forhold til brug af vores it-løsninger men også specifik hjælp på det faglige område som f.eks. myndighedsopgaver hos den enkelte kunde. Dertil vil opgaverne bestå i facilitering af kundemøder og kommunikation med kunder. Dit bidrag indgår som en naturlig del af videreudvikling af vores it-løsninger, så de understøtter vores kunders ønsker og lovgivningens krav.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en ambitiøs og samarbejdende konsulent med en god it-forståelse og nogle års erfaring inden for miljøområdet eller it-udvikling. Du har en relevant uddannelse eller erfaring, som gør, at du kender miljølovgivningens kompleksitet. Du kommer enten fra en stilling, hvor du i dag arbejder med udvikling og implementering af it-løsninger, eller fra en faglig stilling indenfor miljø, hvor du igennem dit arbejde har tilegnet dig erfaring med brug af it-systemer.

Vi forventer, at du kan begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde. Arbejdet i vores afdeling giver dig store muligheder for at udnytte dine styrker og samtidig også mulighed for, at du kan præge din egen faglige udvikling.

Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med kunder og kolleger. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale. Du sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det.

Hvem er vi?

Du bliver en del af afdelingen Technology Solutions and Services, hvor du får ca. 75 engagerede og kompetente kolleger. Vi er en afdeling bestående af konsulenter, udviklere og supportere, det har specialiseret sig i it-løsninger indenfor teknik- og miljøområdet. Vi er alle drevet af at skabe værdi for vores kunder igennem udvikling af innovative og stærke it-løsninger. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver.

Kontaktinformation

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Ditte Wittendorff Reholt på tlf. 9137 7088 eller e-mail dittewittendorff.reholt@sweco.dk. Brug linket  for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 27. maj 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Ditte Wittendorff Reholt

Teamleder / Compliance og GIS

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap