0 af 0 for ""

Ingeniørpraktikant til Konstruktionsafdeling hos Sweco København – Forår 2024

Ansøgningsfrist

2023-12-15

Jobtitel

Praktikstilling

Lokation

København

Drømmer du om at forme fremtidens samfund i en mere bæredygtig retning og er du i gang med din uddannelse som ingeniør? Er svaret ja, så hop med på Swecos grønne rejse. Med 1.500 kolleger på tværs af landet er vi sammen om at være forskellige, samtidig med, at vi er sammen om at være fælles, når vi designer og rådgiver i alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner.

Som praktikant hos os får du et godt og solidt indblik i praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen i en stor rådgivervirksomhed. Herudover får du også muligheden for at deltage i projekterings- og arbejdsmøder.

Du får et stort netværk og et solidt springbræt til dine videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud. Du bliver udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og kompetencer gennem spændende projekter. Derudover får du også tilknyttet en mentor som en del af dit praktikforløb hos Sweco.

Dine arbejdsopgaver
Som en del af vores team kommer du til at arbejde med opgaver som:

  • Konstruktioner i stål, beton eller træ
  • FEM beregningsmodeller af mindre konstruktioner
  • Detailprojektering af f.eks. bjælker, søjler eller fundamenter
  • Modellering i Revit

Om dig
Du er i gang med din uddannelse til ingeniør og har lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig. Du tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver. Som person er du vedholdende, grundig og arbejder struktureret. Du har gerne et godt humør og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen.

Sådan søger du
Send os dit CV og evt. øvrige relevante dokumenter via linket senest d. 15. december 2023.

Har du spørgsmål til praktikforløbet er du velkommen til at kontakte Heidi Junget på heidi.junget@sweco.dk eller på 53721357.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap