0 af 0 for ""

Ingeniører til Trafik & Mobilitet i Jylland

Ansøgningsfrist

2023-08-01

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Kolding, Silkeborg, Sønderborg, Viborg

Vil du arbejde med infrastruktur – herunder trafik, mobilitet, anlæg og vejbygning?

Lige nu søger vi flere kolleger på tværs af vores jyske kontorer til vores afdeling for Trafik & Mobilitet samt Roads.

Vi arbejder tværfagligt i Sweco, hvor vi har samlet arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i fælles teams, så du er sikret en hverdag med masser af idéudveksling.

Vi rådgiver i hele processen fra de første idéer hen over trafikplanlægning, projektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert infrastrukturprojekt.

Vi søger særligt ingeniører og andre specialister, der ønsker at bruge deres viden og erfaring til at løse opgaver inden for følgende emner alt efter ønsker og kvalifikationer:

  • 2D, 3D, 4D og 5D design og projektering
  • Projekteringsledelse
  • Projektledelse
  • Trafikale analyser
  • ITS og signal
  • Udbud og udførelse

Sweco har kontorer fordelt over hele Jylland, så der er mulighed for at finde et kontor tæt på din bopæl samt mulighed for hjemmearbejde. Vi har kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Kolding, Silkeborg, Sønderborg og Viborg

Om dig

Du er glad for at arbejde med mennesker og løse tekniske problemstillinger i et samfund, der er under forandring. Du kan kommunikere og samarbejde med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du har en teknisk uddannelse som eksempelvis ingeniør, konstruktør, teknisk tegner/designer eller anden relevant baggrund

Kan du se dig selv som en del af Via Trafik / Sweco?

Vi behøver kun dit CV! Resten snakker vi om. Vi holder samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 1. august 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte

Teamleder i Mobilitetsdesign Christian Fræhr på christian.frahr@sweco.dk eller tlf. nr.: 2257 9408 eller Teamleder i Roads Kristine Grøndal Bredkær på kristinegrondal.bredkaer@sweco.dk eller tlf. nr.: 2723 1534

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap