0 af 0 for ""

Ingeniør til spændende projekter indenfor installationer og bæredygtighed

Ansøgningsfrist

2022-07-30

Jobtitel

VVS & Ventilation, HVAC/Køling, Ingeniør, Bæredygtighed

Lokation

Odense

I Byggeridivisionen er vi ca. 320 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Sweco Odense har landet mange nye projekter og vi kigger ind i en stabil pipeline som betyder at kontoret vil vækste over de kommende år. I Odense har vi fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner.

Bred kontaktflade, spændende projekter og bæredygtighed

Du bliver tilknyttet Swecos lokale kontor midt i Odense med ca. 70 medarbejdere. Byggeri-enheden tæller knap 40 faglige og engagerede kolleger. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Som projekterende VVS-ingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. indbefatte fagprojektledelse, design og beregning af VVS-installationer og ventilation, indeklimasimuleringer, energiberegninger etc. Den brede kontaktflade i stillingen betyder, at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

Det vil også være muligt at arbejde med bæredygtighed, og udføre DGNB certificeringer, design i forhold til kommende CO2-krav og LCA, i kombination med VVS-opgaverne. Og der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

 VVS/Ventilationsingeniør med gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og har minimum 5 års erfaring fra rådgiverbranchen og er gerne vant til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du kan også komme fra en rolle, hvor du både arbejder med VVS-projekter og DGNB, LCA og/eller andet bæredygtigt designarbejde.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Sådan kommer du videre

Kontakt Teamleder Henrik Kronborg på telefon +45 21899177 hvis du vil vide mere om stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler så send os din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter allerede i dag og senest d. 30 juli 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap