0 af 0 for ""

Ingeniør til design af kystbeskyttelsesanlæg til Swecos team kyst og klima

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Ingeniør, Kystbeskyttelse, Kyst og Klima,

Lokation

København

Vil du være med til at tilpasse fremtidens byer og samfund mod oversvømmelse og stormflod og kan du påtage dig ingeniørens rolle og stå for design af kystbeskyttelsesanlæg? Så har vi jobbet til dig, i et dedikeret team af medspillere og en særdeles spændende projektportefølje.

”Vi bringer den nyeste faglige viden inden for kystbeskyttelse i spil på projekterne og arbejder således både med naturbaserede løsninger, hårde og bløde kystsikringsmetoder samt mobile løsninger. Vi arbejder helhedsorienteret med vores projekter med fokus på at skabe multifunktionelle løsninger gennem et tværfagligt hold med fokus på at skabe merværdi for vores kunder” – fortæller din nye leder Oliver Ries.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Team kyst og klima

I kyst og klima arbejder vi altid tæt og engageret sammen med vores kunder fra start til slut– uanset om der er tale om en afgrænset kyststrækning, der har konkrete udfordringer med erosion, oversvømmelse, drift og vedligehold eller den overordnede strategi, plan- design- og projekteringsopgaver – så er fokus i rådgivningen altid med kunden i centrum og fokus på et godt samarbejde.

Vi arbejder fx for nuværende med en række spændende kystsikringsprojekter bl.a. kystsikring i Solrød Kommune, kystbeskyttelsesprojekt ved Enebærodde for Nordfyns Kommune, klimatilpasningsprojekt ved Seden Strandby for Odense Kommune ligesom vi bringer vores kompetencer i spil på en rammeaftale for stormflodssikring af Øresundsbroen. Herudover arbejder vores dygtige specialister med de hydrauliske forudsætninger for den kommende Energiø i Nordsøen ligesom vi tilstands- og levetidsvurderer Kystdirektoratets kyst- og havnekonstruktioner på Vestkysten. Vi oplever markant vækst i markedet og har mange spændende projekter i porteføljen og i pipelinen, som vi gerne ser, at du er med til at lede i tæt samarbejde med projektteamet.

Dine arbejdsopgaver

Som ingeniør med ansvar for design af kystbeskyttelsesanlæg vil du blive ansvarlig for:

– Design af diger, moler, høfder, bølgebrydere og evt. sandfodringer

– Design af højvandsmure og sluseløsninger

– Design af udløbsledninger, havkabler, uddybninger

– Design af mobil kystsikring som fx søjle-bjælke systemer

– Inputs til udbudsmateriale

– Gennemføre faglige tilsyn af anlægsarbejder i kystzonen

Om dig

Du kan påtage dig senior specialistens rolle inden for hydraulik på kystbeskyttelses-, offshore og marine anlægsprojekter og finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en uddannelse som ingeniør inden for konstruktioner med interesse for kystbeskyttelse

– Er fagligt stærk gerne med erfaring fx fra rådgiverbranchen eller har en stærk motivation inden for fagområdet som nyuddannet

– Samtidig også er personen, som er god til at arbejde sammen med mennesker

– Har et selvstændigt drive og finder motivation ved at præge fremtidens byer og samfund i en bæredygtig retning

– Har gode kommunikationsegenskaber

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Oliver Ries på mail oliver.ries@sweco.dk eller tlf. nr.: 51 36 22 55.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Oliver Ries

Chef / Kyst og Klima

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap