0 af 0 for ""

Ingeniør til baneprojekter i Swecos jernbaneteam i Jylland

Ansøgningsfrist

2023-03-22

Jobtitel

Ingeniør til baneprojekter i Swecos jernbaneteam i Jylland

Lokation

Aarhus

I Swecos jernbaneafdeling arbejder vi på flere af de mest højaktuelle jernbaneprojekter i branchen og har et højt ambitionsniveau for kundetilfredshed og den fortsatte udvikling af vores medarbejdere og vores afdeling som helhed. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os i Danmarks bedste rådgivende jernbaneafdeling!

Vi har i den seneste tid satset stort på at skabe et større hold af dygtige jernbanefolk, men har fortsat et ambitiøst vækstfokus.  Du bliver derfor en vigtig person i forhold til væksten i afdelingen og styringen af vores baneprojekter samt kontakten til vores eksisterende kunder og nye kunderelationer vi fortsat vil satse på. Vores afdeling dækker nationalt og vores opgaver favner det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Lige nu er vi bl.a. i gang sporfornyelse af Fredericia – Padborg strækningen, Ny infrastrukturbanegård for DSB og sporprojektering af Høje Tåstrup – Roskilde strækningen efter Banedanmarks helt nye projektmodel.  Vores stærke hold er repræsenteret på Swecos kontorer i København, Aalborg, Odense og Aarhus hvor projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige +300 kolleger i divisionen. Lige nu sørger vi specifikt Ingeniører til vores kontor Aarhus.

Du vil få en vigtig rolle i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt, fælles arbejdsmiljø, der giver stærk grobund for godt samarbejde internt såvel som eksternt. Du kommer således til at løse opgaver i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger inden for fagområderne spor, broer, afvanding, miljø, geoteknik, samt de andre jernbanediscipliner

Din stilling hos os vil derfor inkludere et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse afhængig af din erfaring og lyst:

  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og udbudsmaterialer
  • Arbejde som projektleder og fagprojektleder på mindre og mellem store baneprojekter.
  • Deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale herunder SAB, TAG, TBL og UKP
  • Koordinere med andre fag (herunder afvanding, jord, sikring mm)

Din profil

Ud over en at være ligeså tosset med jernbaner og infrastruktur som vi er i Sweco, er du uddannet ingeniør med erfaring i én eller flere tilsvarende opgaver hos en rådgiver. Du skal selvfølgelig have lyst til fortsat at udvikle dig yderligere inden for den tungere ledelse af infrastrukturprojekter med flere grænseflader.

Derudover ser vi gerne at du har erfaring med eller kender til:

  • Projektering spor
  • 3D Modellering – MicroStation
  • Linjeføring og længdeprofil – Power Rail Track
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale SAB, TAG, TBL og UKP

 

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Thomas Sørensen.

Du kan også bruge linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

 

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.  

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.  

Thomas Sørensen

Teamleder / Jernbaner

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap