0 af 0 for ""

Ingeniør og hydrauliker til tværfaglige afløbs- og klimatilpasningsprojekter

Ansøgningsfrist

2023-01-05

Jobtitel

Ingeniør, Hydrauliker, Vand og Klima

Lokation

Hele landet

Sweco er med allerforrest, når der leveres tværfaglig rådgivningsekspertise til vand- og klimaprojekter for Danmarks forsyningsselskaber, kommuner og andre der håndterer vand. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger!

Vand & Klima

Løser opgaver over hele landet for både kommuner, forsyninger og udviklingsselskaber, hvilket stiller store krav til vores kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Opgaverne løses ofte tværfagligt med vores kollegaer i infrastruktur, byggeri eller arkitektur. Det kalder vi integreret rådgivning. Vi er på vagt overfor pseudoarbejde, og har fokus på hvad der giver vores kunder værdi.

Vi har stigende tilgang af projekter inden for det anlægs- og afløbstekniske område og søger derfor initiativrige medarbejdere, der har viden inden for anlægsområdet, og som vil være med til at sikre, at vi – i tæt samspil med kunden og kolleger – kommer hele vejen rundt om projektet.

Din evne og lyst til at tænke nyt vil indgå i mulighederne for at udvikle forretningsområdet, ligesom du vil blive en del af vores brede faglige netværk på tværs af hele Sweco.

Din profil

Vi forventer, at du på det faglige og personlige plan:

– Er uddannet ingeniør eller lignende med lyst til at arbejde bredt inden for rådgiverbranchen med primært fokus på anlæg, afvanding og klimatilpasning.

– Er erfaren indenfor hydraulisk modellering med speciel fokus på håndtering af afløb, regnvandshåndtering, og klimatilpasning.

– Brænder for dit fag, er kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk.

– Er udadvendt, engageret og har forståelse for samarbejde både internt og eksternt.

– har nogle års praktisk erfaring, og hvis du har mange, hører vi også meget gerne fra dig.

Jobopslaget sigter på ansættelse med tilknytning til Ørestadskontoret, men vi samarbejder meget på tværs af alle kontorer i Danmark, og hvis det er et ønske, drøfter vi gerne mulighed for tilknytning til et af vores øvrige kontorer.

Hvad bliver du en del af?

Du bliver en del af en organisation, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En organisation, hvor der lægges vægt på selvstændig varetagelse af opgaver og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte en af vores teamledere i Ørestad, Kristian Vilstrup på tlf.: 41768182, eller mail kristian.vilstrup@sweco.dk

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter inden 5. januar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Vand og Klima i Sweco Danmark er vi ca. 90 medarbejdere fordelt på kontorer i Ørestad, Holeby, Slagelse, Birkerød, Aalborg Aarhus, Kolding, Odense, Esbjerg og Sønderborg.

I Sweco Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere og I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Kristian Vilstrup

Teamleder

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap