0 af 0 for ""

Ingeniør eller hydrauliker til tværfaglige afløbs- og klimatilpasningsprojekter

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Ingeniør/Hydrauliker

Lokation

København, Odense, Sønderborg, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Aalborg

Sweco er med allerforrest, når der leveres tværfaglig rådgivningsekspertise til vand- og klimaprojekter for Danmarks kommuner og forsyningsselskaber. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om at skabe de bedste løsninger!

 Vores Vand & Klima afdeling løser opgaver over hele landet for både kommuner, forsyninger og udviklingsselskaber, hvilket stiller store krav til vores kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Opgaverne løses ofte tværfagligt med vores kollegaer i infrastruktur, byggeri eller arkitektur. Det kalder vi integreret rådgivning.

Vi har stigende tilgang af projekter inden for det anlægs- og afløbstekniske område og søger derfor initiativrige medarbejder, der har viden inden for anlægsområdet, og som vil være med til at sikre, at vi – i tæt samspil med kunden og kolleger – kommer hele vejen rundt om projektet.

Din evne og lyst til at tænke nyt vil indgå i mulighederne for at udvikle forretningsområdet, ligesom du vil blive en del af vores brede faglige netværk på tværs af hele Sweco.

Din profil

Vi forventer, at du på det faglige og personlige plan:

– Er uddannet ingeniør med lyst til at arbejde bredt inden for rådgiverbranchen med primært fokus på anlæg, afvanding og klimatilpasning

– Har erfaring med et bredt udsnit af de faglige discipliner inden for enten projektering eller hydraulisk modellering med speciel fokus på håndtering af afløb, regnvandshåndtering, klimatilpasning

– Har lyst til at varetage byggeledelsen og tilsynet når projekterne skal udføres i marken

– Brænder for dit fag, er kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk

– Er udadvendt, engageret og har forståelse for samarbejde både internt og eksternt

– Har minimum nogle års praktisk erfaring i branche

Dit ansættelsessted bliver på et af vores kontorer i Danmark, med samarbejde på tværs af alle landsdele. Du bliver en del af en organisation, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En organisation, hvor der lægges vægt på selvstændig varetagelse af opgaver og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte en af vores teamledere:

Sønderborg: Mads Vanggaard Thomsen på tlf. 27237895

Kolding, Odense, Esbjerg: Mette Skov Hansen på tlf. 23341950

Aarhus: Per Ørskov på tlf. 29395232

Aalborg: Kim Skals på tlf. 41767787

København: Kristian Vilstrup på tlf. 41768182

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

 Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap