0 af 0 for ""

IKT-leder til integreret rådgivning

Ansøgningsfrist

2021-11-15

Jobtitel

IKT-Ledelse

Lokation

København

Har du en passion for IKT-ledelse? Og ønsker du at være IKT-leder på almene boligprojekter i et tværfagligt team bestående af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører? Ønsker du at være med til at starte og opbygge et nyt team med forskellige fagligheder? Og kan du se gevinsten i at samarbejde om integreret rådgivning? Så er denne stilling måske noget for dig.  

Nyt team – nye muligheder

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores nye integrerede team med fokus på den almene sektor, der i mere end 40 år har været en nøgleprioritet i Sweco.

Med erfaringer fra almene rammeaftaler og strategiske partnerskaber som TRUST, Byggepartnerskabet &OS og LIVA har vi etableret et nyt rådgivningsteam, der består af nogle af de mest erfarne arkitekter, ingeniører og beboerkoordinatorer med speciale i at skabe gode og sunde almene boliger.

Med det nye team samler og forener vi alle tværfaglige kræfter om ét selvstændigt segment, hvor alle kollegaer sidder fysisk sammen og arbejder ud fra ét fælles mål. Vi har et tæt teamwork, hvor vi spiller hinanden gode, og løser de meget varierede opgaver i fællesskab.

Du får et stort ansvar og indflydelse på vores projekter

Som BIM/IKT-leder er du ansvarlig for vores BIM/IKT-arbejde på vores projekter i det nye integrerede team. Du kommer til at arbejder med forskellige fagligheder, og du bliver en vigtig støtte for projektlederen.

Du får ansvaret for alle vores fagmodeller på tværs af fag. Du er med til at sætte rammerne for vores BIM/IKT-strategi. Du kommer til at være med til at udvikle samarbejdet med vores eksterne kollegaer og du kommer til at arbejde med cross-border sourcing.

Du bliver samtidig en del af et BIM-netværk i Sweco Norden, men skal også være med til at understøtte vores eksterne profilering på BIM-området, herunder deltage i andre netværk, kurser, undervisning m.m.

Du kender fagområdet og er god til at samarbejde på tværs
Du er uddannet konstruktør, ingeniør, arkitekt, teknisk tegner/designer eller lignende med solid erfaring med og indsigt i BIM/IKT inden for byggeridesign. Du kommer eventuelt med en håndværksmæssig erfaring ligeså.

Du har også opnået erfaring med modellering og projektering samt erfaring med at tegne tekniske installationer. Har du arbejdet med cross-border sourcing, vil det være et plus.

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, så vi supplerer og styrker hinanden og bringer den enkeltes kompetencer i spil. Og vi lægger vægt på, at du får de bedste muligheder for at udvikle dig fagligt i et godt kollegialt miljø.

Som integreret team går vi til projekterne i en tværfaglig og konstruktiv ånd. Vi sikrer styring gennem detaljeret planlægning, og vi inkluderer løbende kollegaer med relevante faglige kompetencer for at sikre fælles fodslag om det konkrete projekt.

Sådan søger du stillingen
Kontakt Ask Abildgaard på telefon +45 22 22 93 61, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning via vores online rekrutteringssystem – gerne i dag og senest d. 15. november 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

 

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Ask Abildgaard

Afdelingschef / Bygningskonstruktør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.