0 af 0 for ""

IKT-ledelse inden for infrastruktur

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Digitalisering, ledelse, bæredygtighed, IKT

Lokation

København

 

Har du lyst til at arbejde med IKT ledelse indenfor infrastrukturprojekter og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Digitalisering i Sweco går hånd i hånd med gode IKT-ledere som projektlederens digitale højre hånd. IKT lederens ansvar indenfor effektive strukturerede processer er nøglen til samarbejde i høj digital og faglig kvalitet på projekterne – men lige så vigtigt også i høj grad så vi muliggør vores eksperter i at tage de rigtige bæredygtige beslutninger til gavn vores samfund og dem som skal bruge dataen efter os.”

Siger Teamleder Alexander Bennedsen

Nysgerrig? Læs hvordan Sweco vha. parametrisk modellering har skabt Randselva-broen, der er den største bro nogensinde, der er designet og bygget uden brug af tegninger.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Teamet Digitalisering og Bæredygtighed søger en IKT leder til infrastrukturprojekter

Lige nu søger vi en erfaren IKT leder til flere mellemstore Infrastrukturprojekter for forskellige kunder. Vi leder efter en som kan omsætte digitale krav til operationelle processer og arbejdsgange til gavn for projektledelsen. Vi bruger IKT aftaler og BIM Execution Plans (BEP) som værktøjer til at styre vores projekter og assistere vores projektledere på den bedst mulige måde inden for gældende digitale krav og samarbejdspartnere. Som IKT-leder bliver du en del af et stærk netværk nationalt som internationalt, hvor systematisk sparring og best practice sikrer personlig udvikling samt at den bedst mulige digitale løsning bliver valgt til projekterne.

Dine arbejdsopgaver

Som IKT-leder vil du blive ansvarlig for:

– BIM/CAD-koordinering på tværs af projektet faggrupper

– Ansvarlig for overholdelse af IKT/CAD-krav

– Facilitere BEP proces og løbende aktivt opdatere jf. aftaler

– Ansvarlig for at etablere og løbende vedligeholdelse af Common Data Environment (CDE)

– Bidrage til forbedring af digitale arbejdsgange og systemer

– Deltage i delopgaver ifm. vores digitaliseringsstrategi

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør e.l.

– Solid erfaring med IKT/BIM-ledelse i Infrastrukturbranchen herunder gennem et projekt i alle faser.

– Kender ISO 19650 og kan udarbejde BEP

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

– Brænder for digitalisering og har lyst til at bidrage til smartere arbejdsgange til gavn for projektets interessenter

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Alexander Bennedsen på mail aleb@sweco.dk eller tlf. nr.: +4553721243

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Alexander Skjøt Bennedsen

Teamleder / Bæredygtighed / Digitalisering

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap