0 af 0 for ""

HR konsulent med flair for systemer og data

Ansøgningsfrist

2021-10-29

Jobtitel

HR Konsulent

Lokation

København

Brænder du for data og det operationelle HR-område, og elsker du en hverdag med dynamik og eksekvering i et team med godt sammenhold og en uformel omgangstone? Til vores HR-team søger vi lige nu en HR konsulent med et digitalt mindset, der kan folde sine evner ud i feltet mellem at have ansvar for HR masterdata, styre vores HR rapportering og nye systemimplementeringer og hjælpe med den daglige drift.

Som HR konsulent i vores team kommer du til at spille en vigtig rolle i eksekveringen af de mange alsidige opgaver inden for HR, som vi supporterer forretningen med. I HR har vi ansvar for hele paletten af HR-opgaver, lige fra rekruttering, personaleadministration, uddannelse og til HR-udviklingsprojekter. Du vil indgå i ”Operationsteamet” bestående af 4 personer, der blandt andet står for personaleadministration, HR-juridiske forhold, rapportering, udvikling og vedligehold af HR’s IT-systemer.

I denne stilling vil fokus ligge specielt på HR’s digitale systemlandskab foruden de almindelige HR driftsopgaver og den daglige sparring med forretningen. Du får en vigtig rolle i et velorganiseret og travlt beskæftiget team, hvor samarbejde, sparring og god energi er kendetegnende.

Dine opgaver vil fx være:

– Systemkoordinator på vores IT systemer i HR (SAP, AdobeSign mv.)

– Projektleder på nye systemmæssige tiltag i HR (nyt digitalt signeringssystem, nyt LMS system mv.)

– Supportere forretningen med både faste og ad hoc rapporter

– Data vedligeholdelse – sikre kvalitet i medarbejder data

– Bidrage til optimering af processer og værktøjer på tværs af supportfunktioner

– Udarbejdelse af ansættelsesaftaler, bonusaftaler, tillæg og orlovsaftaler

– Oprettelser af nye medarbejdere og ændringer i ansættelsesforhold i SAP/Succesfactors

– Besvarelser af henvendelser og problemløsning fra ledere og medarbejdere

– Ad hoc-opgaver

– Vedligeholdelse af HR’s sider på intranettet

Du er allerede velbevandret i de systemmæssige og driftsmæssige HR opgaver og har derudover interesse for at arbejde med de optimeringsmuligheder, der kan ligge i både processer, systemer og snitflader i organisationen. Ud over en naturlig interesse for dette trives du i en dynamisk hverdag, som kan omfatte alt fra deep-dive i rapporteringstal over sparring omkring overenskomstforhold til systemtekniske knaster, vi løbende optimerer på.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring, er vant til at håndtere større datamængder, nøgletal og KPI’er og kan kvalitetssikre disse. Du har analytisk sans, er detaljeorienteret, når opgaven kræver det, og kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Til gengæld lover vi dig en plads mellem de bedste kollegaer, hvor samarbejdet er tæt og ambitionerne høje, hvor der altid er godt humør, og hvor man har masser af muligheder for at udvikle sig. Ud over kollegerne i Danmark, har vi tæt samarbejde med supportfunktionerne i Sweco Group og vores kolleger i de andre Sweco lande.

Sådan kommer du videre
Kontakt Teamleder Eva Gæde på mail eva.gaede@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante relevante dokumenter i dag eller senest d.29 oktober. Vær opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Eva Gæde

Teamleder

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.