0 af 0 for ""

HR Business Partner til førende international rådgivende virksomhed

Ansøgningsfrist

2023-03-19

Jobtitel

HR Business Partner

Lokation

København

Brænder du for at yde HR-sparring til dine leder-kolleger og er du erfaren i at drive HR-processer, der bistår forretningen? Så er du måske vores nye HR Business Partner.

Sweco vokser og har store ambitioner for fremtiden. Vi har travlt i hele forretningen, og der sker rigtig mange spændende ting hos os. Vores ambitioner om vækst er høje – ambitioner du som HR Business Partner skal være med til at indfri. God ledelse spiller en afgørende rolle ift. at nå vores ambitiøse målsætning. Kan du levere HR-rådgivning på et højt niveau, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi søger.

Du kommer tæt på forretningen hvor tingene sker

I dag er vi 10 medarbejdere i HR-afdelingen, som arbejder med hele paletten inden for HR sammen med forretningen. Sweco er organiseret i 5 forretningsområder, hvor du får et tæt samarbejde med de respektive ledere, du bliver tilknyttet. Foruden lederne i divisionerne får du også et tæt samarbejde med HR Operations og vores rekrutteringsteam. Dine opgaver kommer til at spænde vidt indenfor HR-faget. Opgaverne vil være af driftsmæssig karakter samt projektbaseret inden for HR-feltet.

Dine primære opgaver indebærer:

 • Sparring og understøtning i videreudviklingen af ledelseskraften i dine forretningsområder
 • Almen personalejuridisk ledersparring
 • Følge op på og rådgive omkring on- og offboarding af medarbejdere, sygefravær, medarbejderomsætning, mv.
 • Træne og udvikle ledere og medarbejdere indenfor udvalgte områder
 • Implementering og facilitering af HR årshjulaktiviteter, eks.
  • Medarbejdertilfredshedsundersøgelse
  • Performance- og udviklingssamtale
  • Årlig lønregulering

Du har værktøjerne i orden og erfaring fra en performanceorienteret organisationskultur

Vi søger dig, der kan yde ledelsesrådgivning på både et højt fagligt niveau og som kan eksekvere hurtigt og effektivt. Du har styr på din ’HR værktøjskasse’ og er vant til at have hænderne i maskinrummet. Du har formentlig en længere videregående uddannelse kombineret med erfaring i rollen som HR Business Partner, hvor du med din viden aktivt bidrager til at skabe gode resultater og understøtte forretningen.

Du har sandsynligvis erfaring med at facilitere og understøtte processer i HR årshjulet, der understøtter en agilt tænkende, kommerciel forretning. Det afgørende bliver dog dine personlige kompetencer. Med din indlevelse, forretningsindsigt og personlige integritet, kan du skabe tillidsfulde relationer i hele forretningen. Du har høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer. Du holder ikke på din viden og dine idéer – men er en tæt sparringspartner både for lederne og for dine kolleger i HR. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændre sig hurtigt. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre

Kontakt HR Direktør Jonas Vidar Kristiansen på jonasvidar.kristiansen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.Du kan også bruge linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag og senest den 19. marts 2023. Vær opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap