0 af 0 for ""

Head of Sweco Architects, Odense

Ansøgningsfrist

2023-09-24

Jobtitel

Head of Sweco Architects

Lokation

Odense

Er du en dygtig leder med en passion for at opbygge og udvikle et arkitektkontor på Fyn? Så har du nu muligheden for at sætte dit præg på den integrerede rådgivning og være med til at forme fremtidens Fyn. Sweco Architects søger en Head of Sweco Architects til kontoret i Odense, der kan drive salgs- og netværksarbejdet og etablere et arkitektfagligt team, i samarbejde med vores ingeniørforretning.

I Sweco Architects anser vi Odense som et strategisk vigtigt indsatsområde med stort vækstpotentiale. Vi har en ingeniørafdeling i Odense bestående af ca. 80 medarbejdere.

Sweco Architects har allerede markeret sig på Fyn med markante projekter som ombygningen af Thomas B. Thriges Gade, Odins Brygge samt det igangværende landskab for Odense University Hospital.

Ansvar for udvikling af forretningen og ledelse af et ambitiøst team

Som Head of Sweco Architects vil du få ansvar for at udvikle forretningen og opbygger en kundebase, samtidig med at du samler dit team. I tæt samarbejde med de øvrige ledere i arkitektafdelingen bliver det din opgave at styrke vores position og synlighed på det fynske marked fra vores kontor i Odense.

– Opbygge og vedligeholde eksisterende og nye kunderelationer
– Identificere kundens behov og muligheder for at imødekomme disse
– Sikre at kunderne kender vores produkter, services og ydelser, og at vi opfylder deres behov og krav
– Ansvarlig for projekt- og sagsstyring samt økonomi i teamet
– Personaleledelse af teamets medarbejdere

Byg din karriere som forretningsorienteret arkitekt/bygningskonstruktør på Fyn

Vi forventer, at du har en uddannelse som arkitekt eller bygningskonstruktør, indgående markedskendskab og et godt netværk – eller evnerne til at opbygge det hurtigt. Du er vant til at lede forhandlinger og har et solidt kendskab til kontrakter, tilbudsarbejde og aftaleforhold.

Det er en fordel at have erfaring inden for salg og forhandling. Det er vigtigt, at du er kommunikativt stærk, vedholdende og struktureret med en god forretningsforståelse. Du er dygtig til at identificere nye forretningsmuligheder på markedet og agere på dem. Du har lokalt kendskab til markedet på Fyn og kan opretholde en god dialog og samarbejde både internt i Sweco og eksternt med kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Om Sweco

I Sweco arbejder vi tæt sammen med vores 1.600 kollegaer i en fælles tilgang og praksis, fordi vi ved, at det sikrer en effektiv og værdiskabende projektstyring. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed. Du vil derfor indgå i et stærkt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor vi trækker på et stort bagland af specialister inden for mange forskellige ingeniør- og arkitektdiscipliner.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Direktør Rune Bech på tlf. +45 2222 9326, rune.bech@sweco.dk eller ressource- og kompetencechef, Louise Steffensen på tlf.: +45 2222 9341 mail louise.steffensen@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 17. september 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

På vores hjemmeside kan du læse mere om os:

https://www.sweco.dk/ydelser/sweco-architects/

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Rune Bech

Direktør / Sweco Architects Øst

Louise Steffensen

Ressource- og kompetencechef

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap