0 af 0 for ""

Head of Structures, Pharma

Ansøgningsfrist

2023-10-29

Jobtitel

Chef

Lokation

Storkøbenhavn

Swecos konstruktionsteam i Pharma har vokseværk, og der søges derfor efter en chef til en nyoprettet stilling. Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt og professionelt team med fokus på faglighed og udvikling. En stilling hvor dit ledelsesrum, faktisk betyder rum til at lede og sætte rammer for teamet og opgaveløsningen.

Ledelsesteamet i Pharma

Du vil blive en del af et ledelsesteam, der arbejder tæt sammen om at udvikle Pharma i Sweco Danmark. Uanset om komplekse projekter skal løses, eller vi udvikler vores faglige ekspertise så gør vi det som et hold og trækker på hinandens kompetencer og erfaring. Det samme er gældende når vi skal række ud i markedet. Du er aldrig alene.

Dit team
Dit team bestående af 10 personer har ekspertise indenfor projektering af bærende konstruktioner primært i beton, stål og træ – og vi agerer som den projektmæssige styringsenhed, hvor vi inddrager specialister fra andre lande i det omfang det måtte være nødvendigt. Altid med fokus på kvalitet til tiden.

Du bliver en del af et team med en dynamisk og uformel ledelsesform, hvor vi tror på, at en stor grad af frihed har plads til at planlægge og præge sin hverdag. Vi har i årevis investeret i faglig udvikling, således at vi i dag har en professionel og agil arbejdsform.

I Sweco arbejder vi integreret mellem ingeniører og arkitekter, og vi er organiseret således at samarbejdet på vores projekter altid er i centrum. Du bliver derfor del af en helt særlig kultur, hvor vi på tværs af fagligheder arbejder mod et fælles og integreret mål. Dette er vores DNA.

Dine opgaver og ansvar:

  • Du har det fulde ansvar for din afdeling og din team
  • Sikre et fagligt højt niveau og udvikling af vores konstruktionstekniske rådgivning, herunder udvikling af kompetencer indenfor Pharma og LS
  • Videreudvikle samarbejdet på tværs af landegrænser i Sweco koncernen
  • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af kunderelationer
  • Have interesse for marked og salg
  • Ansvarlig for rekrutteringen og udviklingen af medarbejdere og deres kompetenceområder i dit team
  • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt

Din profil og kompetencer

Du har mod på lederrollen, og har muligvis prøvet kræfter med den allerede. Du kan derfor enten være erfaren eller relativt ny i din tilgang til ovenstående ansvarsområder, men vi lægger vægt på det personlige engagement, samt lysten og evnen til at udvikle forretningen.
Herudover forestiller vi os, at du har en videregående teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse med nogle års relevant erhvervserfaring, som er opnået igennem dit arbejde med projektering af bærende konstruktioner.

Vi lægger desuden vægt på at, du kan begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Dine medarbejdere i teamet vil i begyndelsen i høj grad være beskæftiget på store danske projekter.

Ansvar er noget, du tager
Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre
Kontakt porteføljedirektør Sajet Mahmudovski på sajet.mahmudovski@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 29. oktober 2023.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sajet Mahmudovski

Porteføljedirektør / Pharma & Life Science

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap