0 af 0 for ""

Geoteknikere til spændende opgaver hos Sweco

Ansøgningsfrist

2023-10-29

Jobtitel

Geoteknikere

Lokation

Ørestad, Birkerød og Slagelse

Har du også ”jord i hovedet” og brænder du for den gode geotekniske rådgivning?

I Sweco har vi travlt med spændende opgaver indenfor både infrastruktur og byggeri, og vi søger lige nu efter flere geoteknikere til vores kontorer på Sjælland. Vi arbejder med geotekniske undersøgelser, projektering og tilsyn i tæt samarbejde med vores kompetente kollegaer på tværs af kontorer rundt om i hele Danmark og i Europa. Vores kultur er båret af nærvær, engagement og stærke kompetencer. Lyder det som en hverdag, du kunne tænke dig at være en del af? Så kom og arbejd sammen med os hos Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed!

I Sweco har vi selv feltgeotekniske kompetencer med syv borerigge i Danmark, og et stort geoteknisk laboratorie. Med afsæt i dine kompetencer og interesser vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver kunne spænde bredt i både indhold og størrelse:

  • Planlægning, tolkning og rapportering af geotekniske undersøgelser
  • Projektering og beregninger i f.eks. Plaxis, GeoSlope eller Spooks
  • Geoteknisk tilsyn
  • Projektledelse

Du bliver en del af et stærkt team af fagfolk, der kan støtte op om opgaveløsningen og din faglige udvikling, og du får stort ansvar i dine projekter.

Swecos model
Hos Sweco er vi altid tæt på kunderne. Vi tilstræber at forstå vores kunders forretning og udvikler aktivt langvarige kunderelationer på alle niveauer af organisationen. Vores struktur er decentral, og du vil hurtigt få ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Opgavernes størrelse varierer fra mindre byggerier til store anlægsprojekter med tværfagligt samarbejde på både nationalt og internationalt plan, f.eks. Energiøen, udvidelse af Esbjerg Havn, Ny Skole i Gellerup eller jernbanen Fredericia-Padborg.

Din profil
Ud over en stor passion og faglig indsigt i det geotekniske fagområde er du uddannet ingeniør med +3 års erfaring fra en rådgiver eller entreprenør. Du trives med en varieret hverdag, der både indeholder tid bag skrivebordet og i felten. Du vil arbejde fra vores kontor i Ørestad, Birkerød eller Slagelse til hverdag, men har også lyst til at besøge vores andre kontorer og projekter i Danmark en gang imellem.

Sådan kommer du videre
Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 29. oktober 2023.

Kontakt Chef Jane Friis på mail: janelysebjerg.friis@sweco.dk eller på telefon: 28690155, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap