0 af 0 for ""

Forretningsorienteret og proaktiv rekrutteringspartner

Ansøgningsfrist

2022-10-28

Jobtitel

HR/Rekruttering

Lokation

København, Aarhus

I Sweco er vores ambitioner om vækst høje – ambitioner du som rekrutteringspartner, er med til at indfri. Kan du finde og tiltrække Danmarks bedste ingeniører og arkitekter i markedet, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi mangler i teamet.

Du kommer tæt på forretningen

Du bliver en del af et fantastisk team på pt. 8 medarbejdere i HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR i tæt samarbejde med forretningen. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i HR og ikke mindst med ledere i Sweco på alle niveauer. Rekruttering er et særligt prioriteret område, da det er fundamentet for vores fremtidige vækstambitioner. Dit bidrag kommer til at sætte et mærkbart aftryk i Swecos fremtid.

I vores rekrutteringsteam, bestående af i alt tre medarbejdere, tager vi stort ejerskab for at sikre en god og professionel proces og for at få de rigtige kandidater ombord. Det betyder, at vi lægger vægt på proaktivt at identificere behov hos ledere, afholde opstartsmøder, gennemføre interviews og give kompetent tilbagemelding på analyser og tests. Derudover udarbejder vi annoncer, searcher efter og kontakter kandidater i markedet, bruger leads og netværk aktivt, mv. Igennem hele rekrutteringen er du lederens rådgiver og sparrer med dem om de mest optimale tiltag i netop deres rekruttering. Vi dækker hele Danmark og du kan derfor være tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller i København.

Sammen med dine rekrutteringskollegaer er du også ansvarlig for at deltage i employer branding-rettede HR-aktiviteter såsom f.eks. jobmesser. Dette gør du selvfølgelig i tæt samarbejde med vores kolleger i Kommunikationsafdelingen. Herudover er du også medansvarlig for håndtering af uopfordrede ansøgninger, eksterne leverandører og potentielle samarbejdspartnere, rammeaftaler, emnebanker, referrals m.m.

Du har værktøjerne i orden og erfaring fra en performanceorienteret kultur
Du har gerne en længere videregående uddannelse kombineret med solid erfaring med rekruttering. Det vigtigste er dog erfaring og ikke uddannelse. Din erfaring har du fra en lignende stilling som rekrutteringskonsulent/rekrutteringspartner – både fra en intern HR-funktion samt fra search & selection-branchen. Du skal være vant til at være tæt på forretningen og har erfaring med at arbejde i en performanceorienteret kultur, hvor forventningerne er høje, og hvor du har vist solide resultater. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du bruger og udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Som person har du høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer til lederne. Du holder ikke på din viden og dine idéer – du er en tæt sparringspartner både for lederne og for dine kolleger. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændre sig hurtigt. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister projekter, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter.

Kontakt HR Direktør Jonas Kristiansen på telefon 5214 7570, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest den 28. oktober 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap