0 af 0 for ""

Formidlingsstærk og detaljeorienteret Senior Project Controller

Ansøgningsfrist

2024-03-31

Jobtitel

Senior Project Controller

Lokation

København

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren og er du en person med godt humør, højt energiniveau og ønsket om at være en succes gennem vores projektledere og ledere i forretningen.

Vi søger en udadvendt og erfaren Senior Project Controller, da forretningen fortsat vokser og får flere, større og mere komplekse projekter, hvor økonomisk faglighed, kompetent sparring og support er vigtig for en fælles succes.

Med reference til vores Head of Project Controlling vil du få en tværgående rolle i alle vores divisioner i Danmark med ansvar, selvstændighed og spændende opgaver. Stillingen kan være med primær tilknytning til vores kontor i Ørestaden eller i Århus.

I tæt samarbejde med forretningen

Du bliver en del af et dynamisk team, der sætter en ære i at supportere/servicere forretningen med et højt fagligt niveau, et smil på læben og stor fleksibilitet. Vi arbejder tæt sammen med vores projektledere og ledere i forretningen og forventningen til dig er, at du selv er i stand til at prioritere og strukturere din arbejdsdag i forhold til den værdi du skaber i forretningen.

Du vil indgå i Project Controller teamet, hvor opgaverne primært består af:

 • Løbende controlling af samtlige projekter/projektledere – for at tilsikre, at vores decentrale ansvar efterleves, og at vi hele tiden er i kontrol med vores projektportefølje
 • Økonomisk projektsupport – På de større og mere komplekse projekter/projektporteføljer bliver du en del af projektteamet, hvor du sammen med projektlederen håndterer budgetter, opfølgning og rapportering internt og eksternt – samt bidrager med at skabe det nødvendige overblik for projektledere og ledelsen i forhold til risici og muligheder
 • Månedlig tværgående opfølgning på hele projektporteføljen – for at tilsikre, at vi er i kontrol
 • Træning og undervisning af projektledere i økonomiske processer og systemer
 • Involvering i onboarding af nye kolleger samt integration af nye projektporteføljer i forlængelse af virksomhedsopkøb

Vi er på udkig efter en person som agerer og besidder følgende:

 • Indgående forståelse for virksomhedsøkonomi, samt hvilken rolle det spiller i forretningen
 • Evnen til at skabe gode relationer og tillid – og derigennem blive en anerkendt og respekteret ekspert indenfor projektøkonomi og finansiel risikostyring
 • Være en god kommunikator og facilitator, der kan drive en proces i mål og få mennesker til at kommunikere med hinanden på alle niveauer i forretningen
 • Turde tage de svære dialoger på en faktuel og konstruktiv måde – samt stå fast, når situationen kræver det
 • Anvende og aktivt søge feedback, så vi hele tiden kan højne både det faglige niveau og samarbejdet
 • Være resultatorienteret på firmaets vegne og i stand til at følge en opgave helt i mål

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber altid efter at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Head of Project Controlling Margit Frandsen tlf.: +45 4348 6065, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. marts 2024.

Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link