0 af 0 for ""

Finance Manager til førende international rådgivende virksomhed

Ansøgningsfrist

2023-04-30

Jobtitel

Finance Manager

Lokation

København/Silkeborg/Aarhus

Sweco Danmark har igennem de seneste år været igennem en rivende udvikling og leverede i 2022 det bedste resultat nogensinde. Virksomheden har dog fortsat store ambitioner og søger nu en fagligt dygtig Finance Manager til Sweco Architects – arkitektdivisionen i Sweco Danmark – med reference til divisionsdirektøren.

Du bliver som Finance Manager en tæt og betroet medarbejder til divisionsdirektøren samt del af lederteamet i divisionen. Du vil få relationer ind i vores centrale økonomi- og regnskabsfunktion såvel som øvrige Finance Managers og CFO.

Varierede opgaver, tæt samarbejde med forretningen og godt humør
Du forventes at være en ekspert i de økonomiske aspekter af vores forretning, og at du kan formidle og sparre om denne viden med alle niveauer i organisationen. Den varierede opgaveportefølje indebærer generelt en stor berøringsflade. Vi er en meget flad og uformel organisation, der løfter i flok, og smil og grin er hyppige i en travl hverdag.

Dine opgaver vil spænde indenfor alt fra den daglige drift af forretningen til divisionernes budget- og strategiarbejde, hvor du vil spille en vigtig rolle. Derudover vil dine opgaver konkret indebære:

  • Ansvar for den økonomiske styring og rapportering, herunder ansvarlig for en korrekt og retvisende måneds-, kvartals-, og årsrapportering for divisionen
  • Løbende opfølgning på nye og eksisterende forretningsområder, herunder sparring med afdelingsdirektører, afdelingschefer og teamledere
  • Løbende opfølgning på divisionens projektportefølje, herunder aktiv deltagelse i projektgennemgange på større forretningskritiske projekter
  • Løbende udvikling af den finansielle styring og rapportering, herunder udarbejdelse af finansielle analyser og business cases
  • Deltagelse i divisionsspecifikke M&A aktiviteter
  • Ledelse af divisionscontroller og studentermedhjælpere indenfor økonomi

Dit ansættelsessted bliver vores kontor i enten Ørestad, Silkeborg eller Aarhus, men rejseaktivitet til vores øvrige kontorer i Danmark må forventes.

Formidlingsstærk, udadvendt og ambitiøs

Du har en relevant økonomisk baggrund som cand.merc., cand.oecon., HD eller tilsvarende kombineret med flere års erhvervserfaring fra tilsvarende roller, herunder gerne fra en projektorienteret virksomhed. Du har styr på tallene, og du er god til at kommunikere med kolleger på alle niveauer i organisationen, i særdeleshed ledere i et kommercielt- og resultatorienteret miljø.

Du er analytisk stærk med sans for detaljerne og en evne til at gøre det komplekse simpelt. Du insisterer på at forstå projektledernes og linjeledernes hverdag, så du kan støtte, sparre og formidle på et højt niveau. Du tager initiativ og er proaktiv på dine opgaver og du må gerne være ambitiøs, både i forhold til den kvalitet du leverer og i forhold til din fremtidige udvikling. Du skal besidde gode kommunikationsevner, samt evne at begå dig på alle niveauer i organisationen.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I denne stilling får du både lov til at være hands-on på økonomistyringen og samtidig en betroet partner på højt niveau. Du bliver en efterspurgt ressource, og du sikrer en fortsat stærk økonomifunktion.

Sådan kommer du videre

Kontakt CFO Jeppe Madsen på jeppe.madsen@sweco.dk eller +45 2723 6984, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 30. april 2023. Vær opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Jeppe Madsen

Finansdirektør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap