0 af 0 for ""

Fagspecialist indenfor bæredygtighed og bygninger i drift

Ansøgningsfrist

2022-03-06

Jobtitel

Fagspecialist, bæredygtighed

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team inden for bæredygtighed, driftsrådgivning og vedligeholdelse? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores bygningsteam med endnu en fagspecialist. Skal det være dig?

Bliv en del af en spændende udvikling

I rollen som fagspecialist i Swecos Facilities Management afdeling bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift og vedligehold af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for bæredygtighed, digital bygningsdrift, bygningssyn, tekniske installationer, commissioning og energioptimering.

Vores kunder er større ejendomsbesiddere, offentlige bygherrer og/eller store private virksomheder, som vi rådgiver om, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger eller ejendomsporteføljer. Lige nu er vi inde i en spændende udvikling med en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i FM-afdelingen, der indtager en nøglerolle i markedets faglige og bæredygtige udvikling.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Certificering af bæredygtighed omkring bygninger i drift
  • Fastholde og udbygge vores markedsledende position inden for bæredygtighed i praksis
  • Energiscreeninger og -optimeringer
  • Energimærkning

Solid byggeteknisk viden og en god netværker

Din uddannelsesbaggrund er bygningsingeniør, bygningskonstruktør, energiteknolog eller arkitekt – gerne kombineret med en praktisk baggrund. Derudover forestiller vi os, at du har solid viden og erfaring med certificering af bæredygtighed omkring bygninger i drift, og brænder for at finde løsninger i praksis.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger og kunder. Generelt er du god til at skabe et solidt netværk omkring dig og vil gerne gå forrest i markedet.

Sådan kommer du videre

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads så kontakt teamleder Erik Brown Frandsen på tlf.  53721454. Følg linket til ansøgningsskemaet og send os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. marts 2022. Vi afholder løbende samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap