0 af 0 for ""

Fagprojektleder for VVS og Ventilation til komplekse og spændende pharmaprojekter

Ansøgningsfrist

2024-05-05

Jobtitel

Fagprojektleder

Lokation

København

I Sweco Danmarks Pharma-afdeling ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning i vores pharma-afdeling. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Vi søger en fagprojektleder inden for VVS og ventilation – du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på samarbejde, det sociale og den personlige udvikling

I denne stilling vil du blive en del af et team, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder og projekter, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan der er tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

I din rolle som fagleder inden for VVS og ventilation er dit hovedfokus rådgivning, projektering, koordinering, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring inden for bygningsinstallationer. Du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige VVS og ventilationsprojekter hos både private og offentlige kunder.

Det faglige niveau er højt i vores team og sparring med de øvrige VVS teams i Sweco sikrer, at vi altid bevarer et højt fagligt niveau.

Du er den medprojekterende VVS-ekspert

Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele VVS-leverancen i vores projekter og er inde over projekternes mange faser fra tidlig idé og design til udførelse og overlevering. Helt konkret står du for:

  • opgave- og timeplanlægning, som du koordinerer med den overordnede projektleder
  • daglig bemanding, koordinering og ledelse af VVS-opgaver på det konkrete projekt
  • opretholdelse af kvalitet og tidsrammer hele vejen gennem projektet
  • dialog og sparring med kunder, samarbejdspartnere og specialistkolleger

Din baggrund

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt – også på engelsk. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret, omstillingsparat og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket. Rollen som fagprojektleder i Pharma indebærer også, at man sætter pris på at koordinere og drøfte udfordringer og løsninger – både med kunden samt internt i teamet.

Derudover, forestiller vi os at du:

  • har en uddannelse og solid erfaring inden for VVS eller ventilation – viden om andre discipliner som el og lignende er et stort plus
  • noget erfaring med projekt/projekteringsledelse evt. inden for entreprenør- eller rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted
  • erfaring som fagprojektleder fra dit nuværende eller tidligere job

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Chef Anne Meibom på mail anne.meibom@sweco.dk. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter gerne i dag og senest 5. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link