0 af 0 for ""

Fagprojektleder for VVS og Ventilation i Aalborg

Ansøgningsfrist

2023-08-18

Jobtitel

Fagprojektleder

Lokation

Aalborg

Hos Sweco er dit speciale godt nok VVS og Ventilation, men ikke den eneste faglighed, du kan kaste dig ud i.

Med vores bæredygtige og tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden, når vi skal udfordre hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri og bæredygtighed – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

Vi søger en Fagprojektleder til Byggeriafdelingen i Aalborg

Lige nu søger vi en skarp Fagprojektleder til at blive en del af vores tværfaglige team, der er en del af vores division BYG, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i og med stor fokus på bæredygtighed. Som førende indenfor integreret rådgivning arbejder vi på daglig basis tæt sammen med vores arkitekter – og vi er rigtig gode til det!

Du bliver en del af vores tværfaglige team i Aalborg, hvor du med din centrale rolle vil få mulighed for at være med til både at udvikle og udvide vores afdeling. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige VVS-afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Du er den medprojekterende VVS-ekspert

Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele VVS-leverancen og hele opgaven omkring energi og indeklima i vores projekter. Du er også inde over projekternes mange faser fra tidlig idé og design til udførelse og overlevering. Helt konkret står du for:

  • Opgave- og budgetplanlægning, som du koordinerer med den overordnede projektleder
  • Daglig bemanding, koordinering og ledelse af VVS-opgaver
  • Opretholdelse af kvalitet og tidsrammer hele vejen gennem projektet
  • Dialog og sparring med kunder, samarbejdspartnere og specialistkolleger
  • Projektering og dokumentation af VVS og ventilationsprojekter

VVS’er med projekterfaring

Vi forventer at du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Og så finder du glæde i at arbejde i et miljø hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover, forestiller vi os at du:

  • Har en uddannelse og solid erfaring inden for VVS, ventilation, energi og indeklima – og viden om andre discipliner som brand, el og lignende er et stort plus
  • Noget erfaring med projekt/projekteringsledelse evt. inden for entreprenør- eller rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 18. august 2023

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Allan Bjerregaard på mail: allan.bjerregaard@sweco.dk

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap