0 af 0 for ""

Faglig stærk VVS-ingeniør til komplekse og udfordrende projekter

Ansøgningsfrist

2021-04-19

Jobtitel

VVS-ingeniør

Lokation

København

Faglig stærk VVS-ingeniør til komplekse og udfordrende projekter

Er du en ambitiøs og dygtig ingeniør, installatør eller tekniker? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og arbejde med udfordrende VVS- og ventilationsopgaver? Har du et stort netværk og markedskendskab samt har du lysten og gå på modet til at være med til at vækste en forretning yderligere? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af markedets stærkeste afdeling inden for driftsrådgivning
Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer, bygninger og i det hele taget ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder, kommuner samt større ejendomsbesiddere, hvor vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver, og derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega i teamet.

Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende VVS-tekniske opgaver, både projekterende arbejde samt driftsherrerådgivning. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede bygninger og bygningsinstallationer.

De primære ansvarsområder og opgaver vil være:

Varetage den faglige ledelse af vvs- og ventilationsprojektering og -rådgivning på projekter

VVS og ventilationsprojektering og -rådgivning med et driftsteknisk perspektiv

Udarbejdelse af beskrivelser og udbud

Deltage i Commissioning processen

Levere teknisk rådgivning i samarbejde med fagligt stærke kolleger i større projekter på tværs af vores organisation

Deltage i udviklingen af specialistkompetencen inden for HVAC og bygninger hos Sweco generelt

Deltage i fejlfinding og hydraulisk indregulering

VVS er dit speciale
Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør, tekniker eller installatør og har specialiseret dig inden for HVAC. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

Erfaring med drift og projektering af alle typer HVAC anlæg

Bekendt med indeklimamålinger, analyser og energioptimering

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner, ligesom det er vigtigt, at du har lyst til at skabe ”en forretning i forretningen”.

Vi tilbyder dig
At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Sweco Danmark er i dag ca. 1400 ansatte og hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 

Kontaktinformation
Kontakt Jan Urhammer på telefon 43486181, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 19. april 2021. Vi holder løbende samtaler.

Jan Urhammer

Jan Urhammer

Teamleder for Installationer

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.