0 af 0 for ""

Faglig stærk commissioningrådgiver med fokus på drift

Ansøgningsfrist

2021-04-19

Jobtitel

Commissioning

Lokation

København

Faglig stærk commissioningrådgiver med fokus på drift

Vil du være markedets nye stærke commissioningrådgiver? Og vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt som del af Danmarks stærkeste team inden for driftsrådgivning og commissioning? Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores team med endnu en kollega.

Et forretningsområde i vækst

Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift af bygninger og installationer med knap 100 kollegaer med markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, HVAC, CTS, energioptimering, indeklima, el, digital bygningsdrift og tilstandsvurderinger.

I det team du skal indgå i, leverer vi commissioningydelser til bygherrer i selvstændige commissioningprojekter og som del af større rådgivningsopgaver. Alt afhængigt af din baggrund kan du både komme til at fungere som commissioningleder eller som fagekspert i bl.a. udformning af commissioningkrav og i gennemførelse af granskninger og test.

-Mere specifikt kan nogle af dine opgaver omfatte:

-Ledelse af commissioningprocessen (opstille aftaler og kontrakter, prioritere og udforme krav, udforme commissioningplaner, styre commissioningloggen, organisere og følge op på granskninger, kommunikere med bygherre og byggeriets parter etc.)

-Projekt granskninger i alle faser

-Udformelse af testparadigmer, forberedelse, gennemførelse og opfølgning på test

-Udforme undervisningsplaner og -materiale til overlevering til driften

-Drive og rådgive om digitale afleveringsprocesser

-Driftsrådgivning af mere generel karakter

-Salg og tilbudsgivning

-Arbejde i multidisciplinære teams på tværs af organisationer

-Deltage aktivt i den fortsatte udvikling af vores commissioningydelse, både ift. den interne organisation og i den fortsatte udvikling af commissioningmarkedet

Du har erfaring og er klar til at bygge ovenpå

Du har en bygge- og anlægsteknisk baggrund som f.eks. installatør, CTS teknikker eller ingeniør og min. 7 års erfaring fra bygge-/anlægsbranchen. Du har erfaring i at arbejde med commissioning i byggesektoren – f.eks. med driftstekniske granskninger og test eller med ledelse af commissioning processen. Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et stort team af kollegaer, der arbejder med commissioning til hverdag. Vi bygger vores rådgivning på en stærk tværgående faglighed, som vi udvikler i fællesskab gennem faglige møder, vidensforum og værktøjer. Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for både fælles faglig udvikling, samtidig med at vi giver stor plads til den personlige tilgang til faget og din personlige udvikling som rådgiver.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontakt teamleder Tanja Henriques Schou på telefon 2723 6371, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 19.  april 2021.

 

Tanja Henriques

Tanja Henriques Schou

Teamleder FM, Commissioning & Teknisk Bygherrerådgivning

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.