0 af 0 for ""

Erfarne trafikplanlæggere, der brænder for at gøre en forskel søges

Ansøgningsfrist

2022-12-07

Jobtitel

Trafikplanlægger

Lokation

København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense

Via Trafik er blevet en del af Sweco, og dermed Danmarks stærkeste rådgiver på trafik og mobilitet. Vi har rygende travlt med mange spændende opgaver og søger derfor nye kollegaer i København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense. Har du lyst til at være en del af holdet?

Vil du være med til at præge fremtidens trafik og byrum, samtidigt med at du får mulighed for at udvikle dig i en virksomhed, hvor nøgleordene er arbejdsglæde og høj faglighed?

Vi søger nemlig et par erfarne trafikplanlæggere, der har lyst til at være med til at udvikle vores faglighed og vores kontorer i København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense.

Som erfaren trafikplanlægger vil du være med til at sætte rammerne for vores arbejde og virkeliggøre vores ambitioner om at være blandt de førende inden for trafikplanlægning. Udover at løse alsidige opgaver inden for trafikplanlægning, kommer du til at arbejde med at pleje og forstærke vores eksisterende samarbejder og sammen med resten af teamet komme med konkrete ideer og tanker til, hvordan vores faglighed og team kan videreudvikles.

Dine ansvarsområder som trafikplanlægger for Danmarks stærkeste rådgiver

I afdelingen arbejder vi med alle aspekter inden for trafikplanlægning i både ind- og udland. Inden for det sidste år har vi bl.a. stået for mobilitetsplaner, skolevejsanalyser, cykelstiplaner og cykelundersøgelser, parkeringsstrategier, trafiksikkerhedsplaner, trafikhandlingsplaner, byudviklingsplaner, og udarbejdelse af vejregler.

Vi har afvekslende projekter og du får mulighed for at prøve kræfter med alle dele af trafik- og byrumsprojekter fra planlægning til færdigt anlæg.

Du vil få en udadvendt rolle med kundekontakt, hvor en del af dine faglige opgaver vil være at vedligeholde og styrke nuværende samarbejder, rådgive inden for trafikplanlægning og udarbejde tilbud på trafikopgaver samt projektledelse og styring af opgaver.

Din profil og kompetencer

Du er sandsynligvis uddannet civil- eller diplomingeniør inden for trafikplanlægning, og så har du gerne minimum 5 års erfaring med trafikplanlægning og trafikprojekter.

Vi ser gerne at du er en erfaren og engageret projektleder, der er god til at dele ud af din store faglighed. Du er fortrolig med vej- og trafikområdet, er fagligt nysgerrig og har lyst til at udvikle dig.

Ydermere har du et netværk indenfor det private- og offentlige, er vant til kundekontakt og kan let og forståeligt formidle faglige emner til udenforstående, såvel skriftligt som mundtligt.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre
Kontakt Teamleder Troels V. Olsen på tvo@viatrafik.dk eller 48 20 59 33, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 07.12.2022.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Via Trafik er et rådgivende ingeniørfirma med 20 års erfaring i varierede og komplekse trafikopgaver, der spænder fra idé til anlæg. 1. november 2022 blev Via Trafik en del af Sweco. Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger.

I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap