0 af 0 for ""

Erfarne projektledere til commissioning- og bygningstekniske projekter

Ansøgningsfrist

2022-12-01

Jobtitel

Projektleder, rådgivning

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste division inden for rådgivning om bygninger i drift? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? For vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores teams for commissioning og bygningsfysik med flere projektledere. Skal det være dig?

Du bliver en del af en spændende udvikling

I rollen som projektleder i Swecos division for Eksisterende byggeri & Drift bliver du en del af Danmarks største division for rådgivning inden for drift og vedligehold af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for bl.a. commissioning, digital bygningsdrift, bygningssyn, CTS og tekniske installationer, bæredygtighed og energioptimering.

Vores kunder er større ejendomsbesiddere og/eller store private virksomheder, som vi rådgiver om, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger eller ejendomsporteføljer. Vores kunder er bl.a. farmavirksomheder, banker, universiteter, ejendomsinvestorer og statens styrelser. Lige nu er vi inde i en spændende udvikling med en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i divisionen for Eksisterende byggeri & Drift, der indtager en nøglerolle i markedets faglige og bæredygtige udvikling.

Du kommer til at fungere som projektleder på en række projekter med ansvar for Swecos samlede leverance, kontrakt, kommunikation og relation med kunden, facilitering af samarbejdsprocesser, varetagelse af interessenter, samt ledelse af projektteamet og projektets økonomi. Du skal lede projekterne både i idé, programmering, projektering, udførelse og aflevering.

Projekterne vil primært omfatte levering af en eller flere af vores kerneydelser;

– Commissioning i nybyggeri og eksisterende byggeri

– Bygningssyn, oftest af mellemstore og store porteføljer

– Fejlfinding, analyser og opretningsprojekter i eksisterende byggeri

– Projektering af renoveringsopgaver (f.eks. tagudskiftninger, facaderenoveringer, mindre renovering- og ombygninger etc.)

– Energi- og indeklimarådgivning

– Byggeteknisk bygherre- og driftsherrerådgivning

– Byggeledelse, fagtilsyn og idriftsættelse

– Digital registrering af bygningsdata, tilstandsvurderinger og digital aflevering

– 1 og 5 års gennemgang med byggeskadeopretning

Solid projektledelseserfaring inden for byggeriet

Du er sikkert uddannet bygningskonstruktør, maskinmester, ingeniør eller tekniker og har +5 års erfaring, hvor du bl.a. har arbejdet med projekt-, projekterings- eller entrepriseledelse i byggeriet. Du har gerne en håndværksmæssig baggrund. Du har interesse for bygningsdrift og commissioning.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger og kunder. Generelt set er du god til at skabe et solidt netværk omkring dig i branchen, og du vil gerne gå forrest i markedet.

Hvis du vil vide mere
Kontakt afdelings- og teamleder Tanja Henriques Schou (tlf. 2723 6371) eller teamleder Erik Brown Frandsen (tlf.  53721454), hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Følg linket og send os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. december 2022. Vi afholder løbende samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap