0 af 0 for ""

Fagansvarlig Sr. ingeniører til Swecos team for havne- og vandbygning

Ansøgningsfrist

2022-07-10

Jobtitel

Ingeniør, Fagleder

Lokation

København

Sweco er ikke blot Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed, vi er også den mest specialiserede. Vi er en anerkendt rådgiver i alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner, hvor det handler om at arbejde sammen. Arkitekter, ingeniører, specialister og bygherrer. For ingen af os er lige så gode som os alle sammen tilsammen. Med afsæt i dét mindset, søger vi flere projektledere og erfarne ingeniører til spændende tværgående projekter i vores landsdækkende afdeling for vand og klima.

Du får opgaver fra dag ét, hvor du kan bringe din erfaring og kompetencer i spil. Ud over gode kolleger og en buddy, der hjæpler dig i gang har du sammen med din leder i fællesskab løbende fokus på din portefølje af opgaver og hvordan de bedst prioriteres. Hos os tror vi nemlig på, at man tager et medasvar uanset titel og erfaring. Vores position og ry i markedet vidner om, at vi har de bedste folk til de opgaver vi løser, men vil gerne have dig med også, så vi sammen kan blive endnu bedre.

Derfor kan en stilling hos os omfatte:

– Projektlederansvar på vandbyg- og anlægsprojekter hvor størrelse og kompleksitet kan variere fra de små, men komplekse, til de store med lang løbetid

– Kundesansvar ift. at sikre løbende opfølgning, reviews og agere proaktivt på mulige forhindringer og forsinkelser i projekterne

– Fagansvar, hvor din viden og erfaring kan bringe nye metoder og best practise ind i et team, hvor du forventeligt også kan lære en ting eller to

– Mentorrolle for yngre kolleger, der brænder for faget og ønsker at lære fra de bedste i branchen

I Sweco investerer vi gerne i potentiale og hjælper dig med at udleve dit! Det er derfor ikke afgørende, om du eksempelvis er sr. projektleder i dag eller har fagledelse som næste karriereskridt. Uanset din erfaring er der hos os fokus på, hvor vi skal bevæge os hen sammen – både igennem kurser og praktisk læring.

I Sweco bliver du hurtigt en succes, hvis du udviser ansvar, nysgerrighed og kundefokuseret tankegang. Det betyder, at du både er velovervejet og ambitiøs på dine egene og kollegernes vegne. I tillæg til dét er samarbejde på tværs af fag og afdelinger samt relationsopbygning grunlæggende elementer i vores DNA. Drives du af de samme mekanismer, så er der god sandsynlighed for, at du vil passe ind og trives godt i afdelingen.

Vi er kompetente i alle discipliner inden for vandbygning, anlægs- og underjordiske konstruktioner – læs mere om afdelingens faglige profli lige her: https://www.sweco.dk/ydelser/transport-og-infrastruktur/havne-og-vandbygning/

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre
Kontakt Mustafa Shaker på mail: mustafa.shaker@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. juli.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap