0 af 0 for ""

Erfaren Teknisk bygherrerådgiver, København

Ansøgningsfrist

2023-09-30

Jobtitel

Teknisk Bygherrerådgiver

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor teknisk bygherrerådgivning? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Vi har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor teamet i København med endnu en bygherrerådgiver til Eksisterende byggeri & drift

Vi søger en erfaren Teknisk bygherrerådgiver, som vil blive ansvarlig for at rådgive private og offentlige bygherrer i forbindelse med investering, udvikling og gennemførelse af forskelligartede projekter, hvor det er afgørende at du har en teknisk ballast.

Dine ansvarsområder som bygherrens tætteste samarbejdspartner og tekniske rådgiver

Vi oplever en stor tilgang af projekter og vores opgaveportefølje spænder bredt – fra domicilbyggerier til boliger, industri m.m. Du vil komme til at arbejde for både pensionskasser, fonde, private og offentlige bygherrer; de fleste med baggrund i langvarige kundeforhold.

Som Teknisk bygherrerådgiver i Sweco vil du have tæt dialog med en bred vifte af specialister, samt erfarne kollegaer i forretningsområdet Eksisterende Byggeri & Drift. Vores faglige bredde og dybde sikrer, at vores kunder får den bedst mulige sparring, og du er den bedste support, i alle faser og typer af projekter. Organisationen er flad og viljen til samarbejde er høj.

Din profil og dine kompetencer

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller anden relevant uddannelse, ligesom du har erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning med teknisk fokus, samt velbevandret i byggeriets faser og mekanismer. Du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket.

Rådgivningen med teknisk fokus strækker sig fra den indledende strategi-, idé og udvikling af projekter og rådgivning i forbindelse med kontrahering, projektering og gennemførelse, til rådgivning i den efterfølgende drift af ejendomme. Især projektudvikling og developere, teknisk due diligence i transaktioner, samt længerevarende og tungere bygherrerådgivningsopgaver med stærkt teknisk fokus er af stor strategisk betydning for teamet.

Du formår at sætte dig i kundens sted, så du kan afdække ønsker og behov bedst muligt, men samtidig også stille de rette spørgsmål og udfordre kunden, så du sikrer, at projektet belyses fra alle sider. Du er udadvendt og kommunikerer sikkert med alle projektets deltagere på alle niveauer.

Bliv en del af Swecos enhed for strategisk rådgivning

Teknisk bygherrerådgivning er en central del af Swecos strategi og et område i udvikling. Teknisk bygherrerådgivning er en del af Strategisk Rådgivning under Eksisterende Byggeri & Drift. I Teknisk bygherrerådgivning kommer du til at få berøring med alle dele af forretningsområdet.

Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling er i fokus. En afdeling der samarbejder og supplerer hinanden godt, tonen er uformel, og det sociale har høj prioritet. Stillingen er til vores hovedkontor i Ørestad.

Kan du se dig selv som en del af Sweco

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 30.september 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef for teknisk bygherrerådgivning Anders Villumsen på mail: anders.villumsen@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1601

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap