0 af 0 for ""

Erfaren projektleder til tværfagligt team og tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Kolding

Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt team af engagerede kolleger og blive en del af vores division BYGGERI VEST, så er du måske vores næste kollega. Til vores byggeriafdeling i Kolding, søger vi netop dig.

I vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for de forskellige fagområder på projekterne – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har, i Kolding, samlet mange dygtige kolleger fra forskellige discipliner i et stort tværfagligt team, hvor det er en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Som projektleder kan/skal du bidrage med dine egne tanker inden for de forskellige fagområder, som fx cirkularitet, energibesparelse, ventilation og meget mere,” fortæller teamleder Esben Molsted.

Vi søger en engageret og nysgerrig projektleder til vores tværfaglige byggeriteam i Kolding

Lige nu søger vi en projektleder til vores byggeriteam i Kolding, der er en del af vores division Byggeri Vest, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Vi sikrer at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Vi søger til vores kontor i Kolding, men ligegyldigt hvor du sidder er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling på tværs af øvrige kontorer. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører i dynamiske tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som projektleder er du med i alle byggeriets faser, så du kan sikre et snorlige forløb for kunderne. Det betyder, at du:

– tager del i og er med til at styre tilbudsgivningen, så du er sikker på, at vi kan opfylde de aftaler, vi laver – og deltager samtidig i salgsarbejdet sammen med vores dygtige markedschefer

– står for planlægning samt kvalitets-, økonomi- og tidsstyring undervejs i projekterne

– løbende holder kontakten med kunder og samarbejdspartnere

– sparrer undervejs med fx arkitekter, ingeniører og andre specialister inden for de mange involverede discipliner

– sørger for aflevering af det færdige byggeri.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, et meget uformelt miljø med højt til loftet og hvor et godt grin er med til sikre at hverdagen bliver en leg. Vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende

– God erfaring (+ 5år) inden for projektledelse, herunder gerne erfaring på meget forskelligartede projekter, store som små.

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Esben Molsted på mail: esben.molsted@sweco.dk eller tlf. nr.: 27237894.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap