0 af 0 for ""

Erfaren projektleder til bæredygtige og tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Aarhus

Har du lyst til at arbejde med projektledelse og blive en del af vores division BYG så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for rammerne, på de projekter vi arbejder med – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har samlet vores dygtige kolleger fra forskellige ingeniørfaglige discipliner i tværfaglige teams, hvor det er blevet en naturlig del af hverdagen, at udforske nye ideer sammen og udfordre det traditionelle. Så du vil kunne bidrage med dine egne tanker inden for forskellige områder – eksempelvis cirkularitet, upcycling, energibesparelse og meget mere.”
fortæller afdelingsleder i byggeri Martin Pedersen.

Vi søger en Erfaren projektleder

Lige nu søger vi en erfaren projektleder, til at blive en del af vores tværfaglige Team i Aarhus der er en del af vores division BYG, hvor vi skaber attraktive, og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Dermed sagt at du som projektleder skal trives i at være en del af et tværfagligt miljø. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggeprojekter.

Du bliver en del af et tværfagligt Team i Aarhus, hvor vi tilsammen fordelt på tre Teams i dag sider 55 medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores tværfaglige teams, og sparring med de øvrige projektledere på kontorerne rundt om i landet, giver os endnu flere kræfter. Du er aldrig alene og kommer til at indgå i vores stærke og velorganiserede fag-netværk. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle tone og godt arbejdsmiljø præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver

Som projektleder er du med i alle byggeriets faser, så du kan sikre et snorlige og ukompliceret forløb for kunderne og de kolleger du samarbejder med. Det betyder bl.a. at du:

– tager del i tilbudsgivning, så du er sikker på, at vi kan opfylde de aftaler, vi laver – bare rolig, vores dygtige markedschefer står for salgsarbejdet

– står for planlægning samt kvalitets-, økonomi- og tidsstyring under hele projektets levetid

– løbende holder kontakten med kunder og samarbejdspartnere

– sparrer undervejs med fx arkitekter, ingeniører og andre specialister inden for de mange involverede fagdiscipliner

– sørger for aflevering af det færdige byggeri.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende

– Solid erfaring (+ 5år) inden for projektledelse, herunder gerne erfaring fra større projekter i et politisk miljø, men dette er ikke et krav

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og indholdet heri, samt kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Pedersen på mail: martin.pedersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 53 72 12 47

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap