0 af 0 for ""

Erfaren projektleder til bæredygtige og tværfaglige byggeprojekter, Viborg

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Viborg

Har du lyst til at arbejde med Projektledelse og blive en del af vores division BYG så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeriet – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har et godt samlet hold af tværfaglige discipliner i vores team, hvor der er plads til flere friske kræfter. Vi har enkelte pladser ledige med udsigten udover Søndersø og Nørresø, hvor vi håber at kunne finde de rigtige kandidater til. Vi har mange alsidige projekter som skal løses, store som små. I vores Team bidrager man til projekterne allerede i tilbudsfasen, således man er med at forme projekterne fra start.” fortæller din nye leder

Vi søger en erfaren projektleder til vores kontor i Viborg

Lige nu søger vi flere skarpe projektledere til at blive en del af vores team der er en del af vores division Byggeri, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Vi sikrer at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Vi søger til vores kontor i Viborg, men ligegyldigt hvor du sidder er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som projektleder er du med i alle byggeriets faser, så du kan sikre et snorlige forløb for kunderne. Det betyder, at du:

– tager del i tilbudsgivning, så du er sikker på, at vi kan opfylde de aftaler, vi laver – bare rolig, vores dygtige markedschefer står for salgsarbejdet

– står for planlægning samt kvalitets-, økonomi- og tidsstyring undervejs

– løbende holder kontakten med kunder og samarbejdspartnere

– sparrer undervejs med fx arkitekter, ingeniører og andre specialister inden for de mange involverede discipliner

– sørger for aflevering af det færdige byggeri.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende

– Solid erfaring (+ 5år) inden for projektledelse, herunder gerne erfaring fra byggepladsen, men dette er ikke et krav.

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Klaus Tovgaard Bækgaard på mail: klaus.tovgaard@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap