0 af 0 for ""

Erfaren projektchef til fremtrædende baneprojekter i Danmark

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Projektchef

Lokation

København, Aarhus

Vi er i løbet af de seneste år lykkes med at skabe et endnu større hold af dygtige jernbanefolk, samt at vinde flere af de større og definerende baneprojekter i Danmark. Vi har fortsat et ambitiøst vækstfokus og søger derfor endnu en dygtig projektchef eller senior projektleder, som har lyst til at være del af succesen og lade sig udfordre på spændende projekter.

Du bliver en vigtig person og central figur i forhold til den fortsatte vækst og udvikling af afdelingen samt styringen af vores baneprojekter. Ligeledes bliver du en central figur ift. kontakten til vores kunder – både eksisterende og nye kunderelationer. Vi er rådgiver på flere af de mest højaktuelle jernbaneprojekter i branchen og bidrager med ekspertise i det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Vores ambitionsniveau for kundetilfredshed er højt og den fortsatte udvikling af vores medarbejdere og vores afdeling som helhed har et ufravigeligt fokus.

Din stilling hos os vil inkludere et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse:

– Projektledelse af større, udfordrende jernbane- og anlægsprojekter samt styring af projektøkonomi på særligt krævende projekter

– Udarbejdelse af kravspecifikationer ift. udbudsmateriale herunder SAB, TAG, TBL og UKP

– Bidrage til den løbende optimering og udvikling af vores projektproces i tæt samspil med kunder og samarbejdspartnere

– Agere faglig støtte og sparringspartner til både ledelsen samt dine øvrige kolleger i baneafdelingen

I rollen vil du få en stor kontaktflade og agere lead på flere initiativer ift. relations-opbygning internt og eksternt, hvorfor det er vigtigt med gode og tydelige kommunikationsevner.

Din profil

Ud over en at være lige så vild med jernbaner og infrastruktur, som vi er i Sweco, er du uddannet ingeniør med erfaring i én eller flere tilsvarende opgaver hos en rådgiver. Du skal selvfølgelig have lyst til fortsat at udvikle dig yderligere inden for den tungere ledelse af infrastrukturprojekter med flere grænseflader. Vi forestiller os du har min. 7 – 10  års erfaring med projektledelse af jernbaneprojekter el. lignende infrastrukturprojekter.

Vi er nordeuropas største Banerådgiver med over 140 specialister i Øresundsregionen – læs mere om afdelingens faglige profli lige her: https://www.sweco.dk/ydelser/transport-og-infrastruktur/jernbaner/

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Thomas Sørensen på thomas.sorensen@sweco.dk eller Marianne Lanzky Otto på mariannelanzky.otto@sweco.dk.

Du kan også bruge linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Thomas Sørensen

Teamleder / Jernbaner

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap