0 af 0 for ""

Erfaren Konstruktionsingeniør til central rolle – Sweco

Ansøgningsfrist

2024-08-11

Jobtitel

Konstruktionsingeniør

Lokation

Odense

Vores byggeriafdelingen er i vækst og har brug for endnu en dygtig kollega til teamet i Odense. Du bliver en del af et meget stærkt fagligt og socialt team – hvor den uformelle tone præger hverdagen og arbejdskulturen og hvor en sund balance mellem arbejdstid og fritid vægtes højt. Kan du se dig selv blive en del af Sweco og vil du gerne høre mere, så byder vi på en uforpligtende kop kaffe.

Vi søger, dig, som er erfaren konstruktionsingeniør, der er eller stræber efter at blive fagprojektleder inden for konstruktioner til vores lokation i Odense, hvor du er sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. Der er godt 115 medarbejdere på lokationen i Odense. Hvor 55 medarbejdere er beskæftiget i divisionen Byggeri. Det tværfaglige miljø gør, at du nemt kan byde ind med din viden når der skal udfordres, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri og bæredygtighed.

”I Sweco ønsker vi at udvikle vores byggeriafdeling på Fyn. Vi tror på at vi ved at fokusere på høj kvalitet i vores projekter og på effektiv kommunikation med vores samarbejdspartnere, kommer et skridt nærmere hver dag, og vi har derfor brug for dygtige fagprojektledere til være med til at sikre vi kommer helt i mål”, fortæller Afdelingsdirektør for Byggeri i Odense, Lars Bo Jensen.

Du er den medprojekterende konstruktionsingeniør

Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele konstruktionsleverancen i vores projekter og er inde over projekternes mange faser fra tidlig idé og design til udførelse og aflevering.

Helt konkret står du for:

  • Opgave- og budgetplanlægning, som du koordinerer med den overordnede projektleder
  • Daglig bemanding, koordinering og ledelse af konstruktionsopgaver
  • Styrkelse og forbedring af kvalitet samt tidsrammer hele vejen gennem projektet
  • Deltage i udarbejdelse af retningslinjerne for konstruktionsprojekter
  • Dialog og sparring med kunder, samarbejdspartnere og specialistkolleger
  • Projektering og dokumentation af bærende konstruktioner

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelse og solid erfaring med projektering af konstruktioner – viden om andre discipliner som VVS, ventilation, el og lignende er et stort plus. Hertil du har erfaring med projekt-/projekteringsledelse gerne inden for rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Og så finder du glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er god energi og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor der værnes om hinanden og om din velfortjente fritid.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?
Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og Sweco som arbejdsplads, inviterer vi dig til en uforpligtende kop kaffe. Det er en god mulighed for at drøfte stillingen nærmere og se, om vi er det rette match for hinanden.

Kontakt Teamchef Jacob Schaap Monnerup på tlf. 31199087 eller på mail jacobschaap.monnerup@sweco.dk for at aftale en tid. Vi indkalder løbende til samtaler, dog senest den 11. august 2024.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.