0 af 0 for ""

Erfaren kollega til Swecos afdeling af stærke brandrådgivere

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Brandrådgiver, Byggeri

Lokation

København, Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Odense

Har du erfaring med brandrådgivning, og har du lyst til at fordybe dig i komplicerede brandtekniske analyser? Vil det falde dig naturligt at bidrage til den faglige retning i vores brandgruppe og kan du se dig selv blive en del af vores division Byggeri? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for brandsikring – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har samlet mange af vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i fællesskaber, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Så kan du bidrage med input allerede fra arkitektens første streg? Så er vores integrerede rådgivning helt sikkert ideelt for dig” fortæller din nye leder.

Vi søger en erfaren kreativ profil

– der vil fortsætte vores udvikling og som sammen med afdelingens fagchef, har lyst til at tage medansvar for vores faglige netværks videre udvikling.

Du er sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams. Du vil blive tilknyttet en lokal teamleder for brand på et af vores kontorer i f.eks. Silkeborg, Århus, Ørestad, Odense eller Aalborg.

Der også mulighed for at arbejde struktureret med bæredygtig brandsikring, der sikrer vores kunder det mest bæredygtige valg ved brandsikring af deres bygninger eller anlæg. Vi arbejder tæt sammen med vores førende team af bæredygtighedsingeniører.

Dine arbejdsopgaver

– er mangeartede, men er centreret omkring ’’klassisk’’ brandrådgivning til byggesektoren, hvor vi hjælper Bygherrer, Entreprenører og Arkitekter med bæredygtig og industrirelateret brandsikring.

De primære arbejdsopgaver er:

  • Udarbejdelse af projekter i brandklasse 3 og 4
  • Brandsikring og dokumentation af træbyggeri
  • Bæredygtige brandtekniske løsninger
  • Brandteknisk dimensionering
  • Risikoanalyser
  • Faglig sparring til kollegaer.

Der er også mulighed for samarbejde med vores kolleger i Sverige, Norge og England, som vi arbejder målrettet med at udvikle. Her sparre vi på tværs af landene omkring udvikling af BIM-løsninger, brandtekniske løsninger og beregningsmetoder.

Vores kollegaer fra Sverige bidrager til vores arbejde med Energi-øen, mens vores britiske kollegaer bidrager med modellering af evakuering af det nye Århus Stadion. Vores norske kollegaer er førende indenfor træbyggeri og er ofte koblet på vores projekter, hvor hele eller dele af de bærende konstruktioner udføres af træ. På alle de projekter, hvor der tilknyttes international ekspertise, sker stor erfaringsdeling med vores danske brandrådgivere.

Er du fagnørd?

I dag sidder du i en stilling, hvor du også har et fagligt stort ansvar, dine kolleger opsøger dig når de har behov for faglig vejledning og sparring, og du hjælper gerne. Du har en stærk fornemmelse for, hvordan man bedst koordinerer og deler viden både internt i teamet og på tværs, og du er præcis og stærk i din kommunikation med andre. Sidst men ikke mindst så er du også strategisk orienteret, da du skal have lyst til at være med til at udvikle en forretning.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en master i brand eller lignende
  • Solid erfaring inden for projektledelse af egen projekter, herunder gerne erfaring fra større projekter, men dette er ikke et krav
  • Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Afdelingen

I vores brandafdeling i Sweco er vi 30 dygtige og dedikerede medarbejdere. Vores ydelser inden for brandrådgivning er baseret på en portefølje med over 1000 projekter, som er udført siden indførelse af certificeringsordningen. Vi stræber efter at levere pålidelige og robuste brandtekniske løsninger til vores kunder, uanset om brandsikringen udføres efter traditionelle principper i brandklasse 2 eller med udgangspunkt i en mere fleksibel brandteknisk dimensionering i brandklasse 3 eller 4.

Sweco

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 28. februar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Steffen Alstrup Haagensen på mail: steffenalstrup.haagensen@sweco.dk eller tlf. nr.: 53721279.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap