0 af 0 for ""

Erfaren kollega til Swecos afdeling af brandrådgivere

Ansøgningsfrist

2024-08-25

Jobtitel

Brandrådgiver

Lokation

Midtjylland, Roskilde, Storkøbenhavn

Har du erfaring med brandrådgivning, og har du lyst til at fordybe dig i komplicerede brandtekniske analyser? Vil det falde dig naturligt at bidrage til den faglige retning i vores brandgruppe og kan du se dig selv blive en del af vores Sweco? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for brandsikring – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har samlet mange af vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i fællesskaber, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Så kan du bidrage med input allerede fra arkitektens første streg? Så er vores integrerede rådgivning helt sikkert ideelt for dig” fortæller din nye leder.

Sweco Brand er en førende aktør inden for bygningsbranchen og er involveret i flere spændende projekter. Et af vores store projekter er Enghave Brygge, hvor vi er med helt fra tidligt stadie med fokus på arkitektonisk udtryk, bæredygtighed og CO2-reduktion. Dette byggeri er et imponerende træbyggeri med forskellige højder og unikke designs.

Derudover er vi også involveret i flere større industribyggerier, herunder NN’s nye byggeri i Kalundborg og flere datacentre. Disse projekter demonstrerer vores ekspertise inden for industribyggeri og vores evne til at håndtere forskellige typer af komplekse opgaver.

Vores brand afdeling råder over erfarne og certificerede brandrådgivere samt specialister i brandsikring. Vores team har igennem mange år opbygget en viden og erfaring som gør, at vi godt tør kalde os specialister på området. Medarbejdere er kompetente og erfarne brandingeniører, der er certificerede til brandklasse 2, 3 eller 4 eller har en Master i Brandsikkerhed. Flere har desuden en lang og bred erfaring inden for rådgivningsbranchen, fra det danske beredskab eller fra fx. Bygningsstyrelsen.

Vi søger en erfaren profil

Du er sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Der også mulighed for at arbejde struktureret med bæredygtig brandsikring, der sikrer vores kunder det mest bæredygtige valg ved brandsikring af deres bygninger eller anlæg. Vi arbejder tæt sammen med vores førende team af bæredygtighedsingeniører.

Dine arbejdsopgaver

– er mangeartede, men er centreret omkring ’’klassisk’’ brandrådgivning til byggesektoren, hvor vi hjælper Bygherrer, Entreprenører og Arkitekter med bæredygtig og industrirelateret brandsikring.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Udarbejdelse af projekter i brandklasse 3 og 4
 • Brandsikring og dokumentation
 • Bæredygtige brandtekniske løsninger
 • Brandteknisk dimensionering
 • Risikoanalyser
 • Faglig sparring til kollegaer.

Der er også mulighed for at samarbejde med vores kolleger i Sverige, Norge og England, som vi arbejder målrettet med at udvikle. Vores Nordiske kollegaer er førende indenfor træbyggeri, og er ofte koblet på vores projekter, hvor hele eller dele af de bærende konstruktioner udføres af træ.

Om dig

I dag sidder du i en stilling, hvor du også har et fagligt stort ansvar, dine kolleger opsøger dig når de har behov for faglig vejledning og sparring, og du hjælper gerne. Du har en stærk fornemmelse for, hvordan man bedst koordinerer og deler viden både internt i teamet og på tværs, og du er præcis og stærk i din kommunikation med andre. Sidst men ikke mindst så er du også strategisk orienteret, da du skal have lyst til at være med til at udvikle en forretning.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en master i brand eller lignende
 • Solid erfaring inden for projektledelse af egen projekter, herunder gerne erfaring fra større projekter, men dette er ikke et krav
 • Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted
 • Det er en fordel, hvis du er Certificeret brandrådgiver i de høje klasser

Afdelingen

I vores brandafdeling i Sweco er vi over 30 dygtige og dedikerede medarbejdere. Vores ydelser inden for brandrådgivning er baseret på en portefølje med over 1000 projekter, som er udført siden indførelse af certificeringsordningen. Vi stræber efter at levere pålidelige og robuste brandtekniske løsninger til vores kunder, uanset om brandsikringen udføres efter traditionelle principper i brandklasse 2 eller med udgangspunkt i en mere fleksibel brandteknisk dimensionering i brandklasse 3 eller 4.

Herudover er vi i Brand er vi stolte af vores innovative tilgang og vores evne til at skabe bæredygtige løsninger. Hvis du er en passioneret og erfaren professionel inden for bygningsbranchen, vil du få mulighed for at arbejde på spændende og udfordrende projekter sammen med vores dygtige hold.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Afdelingschef Brand, Ersün Züfer, på mail: ersun.zufer@sweco.dk.

Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 25. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Samtaler holdes løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link