0 af 0 for ""

Erfaren HVAC Ingeniør, København

Ansøgningsfrist

2022-12-18

Jobtitel

HVAC Ingeniør

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor eksisterende byggeri og drift?
Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Sweco har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor teamet i København med endnu en erfaren HVAC Ingeniør til opgaver indenfor ventilation, kølesystemer og VVS. Er du fagligt tændt af at arbejde med HVAC projektering og får energi af at analysere dig frem til optimering af bæredygtige løsninger?

Sweco er i dag Danmarks største indenfor rådgivning omkring eksisterende byggeri og drift af installationer.

Afdelingen har særligt fokus på tekniske installationer, bygninger & konstruktioner, samt ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer indenfor køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning, energioptimering samt drift og vedligehold.
Sweco hjælper alt fra produktionsvirksomheder, kunder i pharma-industrien, større ejendomsbesiddere som bl.a. pensionskasser samt offentlige kunder med hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger, anlæg og systemer. Kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Radiometer, KU, Region Hovedstaden, DR, ATP Ejendomme og Carlsbergfondet samt flere kommuner.

Du får mulighed for at komme med på en spændende vækst og udviklingsrejse
Lige nu er Sweco inde i en meget spændende udvikling og oplever en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i markedet.
Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende HVAC-tekniske opgaver, både projekterende arbejde samt driftsherrerådgivning. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede bygninger og bygningsinstallationer.

De primære ansvarsområder og opgaver vil være:

– Ansvarlig HVAC projekterende på forskellige projekteringsopgaver, der varierer i størrelse og kompleksitet

– Bidrage indenfor projekteringsopgaver på nært beslægtede områder

– Analysere, optimere og opbygge nye standarder for måden vi udfører arbejdet på indenfor de tekniske installationer – især indenfor HVAC

– Udarbejdelse af beskrivelser og udbud

– Være aktiv deltager i commissioningprocessen

– Sparringspartner for kunder og kollegaer

– Deltage i udviklingen af specialistkompetencen indenfor HVAC hos Sweco generelt

HVAC er dit speciale
Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør, tekniker eller installatør, og du har specialiseret dig indenfor HVAC. Optimalt har du erfaring med alle dele af HVAC, men det er ikke et krav. Du kan også komme i betragtning til stillingen hvis du er ekspert eller har solid erfaring i ventilation, køleteknik eller VVS-installationer. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

– Erfaring med drift og projektering af HVAC-anlæg

– Bekendt med indeklimamålinger, analyser og energioptimering

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du ”spotter” udfordringerne i et projekt inden de bliver til uløselige problemer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med dine kollegaer og kunder. Generelt er du god til at skabe et solidt netværk i branchen, og du går gerne forrest i markedet.

Om Sweco – eksisterende bygninger og drift:
Eksisterende Byggeri & Drift består i dag af fire afdelinger med i alt godt 120 medarbejdere, hvoraf godt 40 er ansat i København under afdelingen for Renovering & installationer. Det er en organisation i vækst, som har som mål at få støttet kunder så bredt som muligt og hvor Strategisk Rådgivning løser opgaver ved support fra Teknisk rådgivning og Renovering & Installationer.

Behovet for at renovere og levetidsforlænge eksisterende byggeri er vokset markant i de senere år i takt med, at krav om mere bæredygtigt byggeri har bredt sig til ejendomsmarkedet. Den udvikling har Swecos rådgivere og teknikere været en vigtig del af. Sweco ønsker at fastholde og udbygge deres markedsledende position.
Afdelingen Renovering & Installationer i København består af tre ben, HVAC & Installationer, PL CAD & KON samt El & BMS, og de ønsker at udvikle og vækste området til den dobbelte størrelse indenfor de kommende 1-2 år.

Sådan kommer du videre
Har du spørgsmål så kontakt Allan Jessen på telefon 27795449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Søg jobbet via linket nedenfor. Stillingen ønskes besat snarest og vi forventer at holde indledende samtaler medio december.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. De planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med deres kunder skaber deres arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.
Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kollegaer. I Europa er de i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap