0 af 0 for ""

Erfaren Broingeniør inden for Bro&Tunnel Øst/Bro-, Tunnel- og Anlægskonstruktioner

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Broingeniør, Bro og Tunnel

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med Broer og tunneler og blive en del af vores Infrastruktur-, vand- og miljø division, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Afdelingen

I vores Bro og Tunnel afdeling søger vi lige nu Brodesignere til vores Bro-, Tunnel- og Anlægskonstruktions team. Teamet udfører statisk eftervisning af bygværker i alle størrelser på over og under jorden. Vi designer, modellere, visualisere og tegner bygværker for både private og offentlige kunder.

Vi søger Erfaren Broingeniør

Lige nu søger vi flere skarpe Broingeniører til design/eftervisning af beton- og stålbroer, som kan lide at designe broer af A-Z, fra tidlig skitseprojektering til projektforslag til detail projekt. Som erfaren broingeniør vil du både indgår i vores team over dygtige designere, men vil også fungere som fagleder på større multidisciplinære infrastruktur projekter såsom bane- og motorvejsprojekter.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Broingeniør vil du blive ansvarlig for:

– Design og egenkontrol af broer og andre bygværker

– Opgaveløsning på højt fagligt niveau

– Tværfaglig sparring

– Overholdelse af delleverancer

– Personlige og teamets faglige udvikling

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en bygningsingeniør uddannelse, med statik som dit kerneområde

– Har solid erfaring (mindst 5 års erfaring) inden for Bro- eller tunnel design

– Har erfaring indenfor rådgiverbranchen eller fra designafdeling hos en entreprenør

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2022.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Leger Larsen på mail:mortenleger.larsen@sweco.dk eller tlf. nr.: 2723 6608.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.