0 af 0 for ""

Erfaren BIM-designer, inden for building utilities og HVAC, søges til Sweco Pharmas BIM, IKT og Digitaliseringsteam

Ansøgningsfrist

2024-09-11

Jobtitel

BIM-designer

Lokation

København

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til Pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere og bygherrer.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning i vores pharma-afdeling. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherrer.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på samarbejde, det sociale og den personlige udvikling.

I denne stilling vil du blive en del af teamet BIM, IKT og Digitalisering, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil opleve at den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og at der er et tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

Vi søger en BIM-designer med erfaring inden for building utilities (BUU) og HVAC samt med evnen til også at varetage rollen som fagmodelansvarlig. Der er også mulighed for at fungere tværfagligt og udvikle andre grene af kompetencer inden for BIM-modellering.

Du vil skulle modellere i Revit og have rollen som fagmodelansvarlig for et eller flere fag. I rollen som fagmodelansvarlig er du blandt andet ansvarlig for at modellen lever op til kravene i IKT-aftalen inden for dit område. Der arbejdes tæt sammen med IKT-ledelsen samt øvrige fagmodelansvarlige på projekterne. Du skal ligeledes have interesse og erfaring for at modellere BUU eller HVAC.

Du får udover installationer, mulighed for at komme til arbejde med forskellige fagligheder og kommer til at arbejde tæt sammen med ingeniører og arkitekter, samt projektledere.

Som en del af vores BIM-designere i Sweco Pharmas IKT, BIM og digitaliseringsteam kommer du ligeledes til at være med til at udvikle samarbejdet med vores eksterne kolleger, og du kommer til at samarbejde med vores internationale kolleger i Sweco.

Din baggrund

Du er uddannet konstruktør, ingeniør, arkitekt, teknisk tegner/designer eller lignende med solid erfaring inden for installationsmodellering i Revit.

Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt – også på engelsk. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret, omstillingsparat og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen og Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte teamchef Anne Meibom på mail anne.meibom@sweco.dk. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 11. september 2024. Vi holder samtaler løbende i august og september.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link