0 af 0 for ""

Er du en erfaren bygherrerådgiver med overblik og gode samarbejdsevner?

Ansøgningsfrist

2023-08-21

Jobtitel

Bygherrerådgiver

Lokation

Hele landet

I Sweco er vi specialiserede inden for bygherrerådgivning.
Er du blandt markedets dygtigste bygherrerådgivere, og vil du være en del af et godt og fagligt stærkt hold i et kreativt miljø med mange spændende opgaver, så er du måske vores nye kollega.

I afdelingen for Bygherrerådgivning er vi 27 dygtige og engagerede medarbejdere med mange forskellige faglige kompetencer – ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører, økonomer og jurister. Vi organiserer os i små teams med udpræget selvstyre. Vi er bygherres betroede rådgiver og arbejder målrettet på at skabe værdi og tryghed for bygherren igennem hele byggeprocessen fra idé til ibrugtagning.

Vi oplever en stor tilgang af projekter fra vore kunder – offentlige og private. Vores opgaveportefølje spænder bredt – fra erhvervs- og domicilbyggerier til pharma, boliger, undervisningsfaciliteter, hospitaler, laboratorier, institutioner og centre. Vi rådgiver investorer, bygherrer og lejere om nybygning, ombygning og renovering, og vi arbejder målrettet på at styrke vores markedsposition.

Et stærkt team med kunden i fokus og en bred vifte af opgaver

Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling har høj prioritet. Vi trækker desuden på et stort bagland af specialister inden for mange forskellige ingeniør- og arkitektdiscipliner.

Dine hovedopgaver vil være afvekslende og vil kunne udfordre og udvikle dig inden for bl.a.:

 • Udbudsstrategi og -rådgivning
 • Entreprise- og kontraktforhold
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg og byggeprogram
 • Proces- og projektledelse
 • Ledelse af rådgivning om bæredygtighed
 • Investorrådgivning
 • Byggestyring – herunder opfølgning på kvalitet, økonomi, tid og risici
 • Lejerindretning og afleveringsforretninger

Din profil
Du er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som økonom eller jurist med erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning.

Kan du derudover sætte kryds ved følgende?:

 • Arbejder du forretningsorienteret, og er du god til at opbygge og har i dag tætte relationer til samarbejdspartnere og kunder?
 • Har du gode kommunikationsevner på skrift og i tale?
 • Arbejder du procesorienteret, har stærke kvalifikationer indenfor projektledelse, og evner du at skabe overblik og arbejder med forståelse for byggeriets faser og økonomi?
 • Trives du med at tage ansvar – både selvstændigt og i teams?
 • Er du en holdspiller, og værdsætter du at være en del af et socialt fællesskab?
 • Har lyst at bidrage til vort fællesskab med din faglighed og dine kompetencer

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere der kan skabe tryghed, er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler og deler din ekspertise – det er en forventning.

Kontakt teamleder Jimmy Richter (ØST) på mobil 2629 9250 eller teamleder Lars Hededal (VEST) på mobil 5372 1377, hvis du gerne vil vide mere om stillingerne eller Sweco som arbejdsplads på en af vore 13 kontorer rundt om i Danmark. Brug linket til at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 18.08.2023. Vi afholder samtaler løbende og forventer at ansætte i hele efteråret 2023.

PS: Vi er også på sommerferie, så vi kigger på din ansøgning i august – god sommer 😊.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap