0 af 0 for ""

Engageret broingeniør til alsidige opgaver med ansvar og faglig udvikling i Odense

Ansøgningsfrist

2023-08-20

Jobtitel

Broingeniør

Lokation

Odense

Elsker du en alsidig hverdag i en bred rolle med tæt kundekontakt, faglige ”hjernevridere” og mulighed for en masse udvikling?

I Swecos broafdelinger arbejder vi tæt sammen, når vi hjælper Danmarks største broejere med både at vedligeholde og designe bygværker, der binder mennesker sammen.

Vores afdelinger for broer og tunneller løser opgaver over hele landet for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Vores stærke hold indenfor broområdet er repræsenteret på Swecos kontorer i Odense, Aarhus og København, og projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige infrastruktur afdelinger i divisionen og vores kolleger i andre Sweco-lande.

Med udgangspunkt i din erfaring indenfor bro- og anlægskonstruktioner tilbyder vi en alsidig rolle med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver både selvstændigt og i teams. Du vil få en stor berøringsflade både eksternt og internt samt stor frihed til at planlægge og styre sin egen tid ud fra kundens og projektets behov. Du vil indgå i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt, fælles arbejdsmiljø.

Med afsæt i dine kompetencer og din fortsatte udvikling vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver enten ligge inden for design eller rådgivning ift. driftsfasen, reparation, ombygning, nyanlæg m.v. af broer og andre anlægsbygværker.

Din stilling hos os vil derfor inkludere en stor del samarbejde med kunder og kolleger samt et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse:

  • Levetidsforlængelse og ombygning af eksisterende bygværker samt andre typer opgaver indenfor drift og reparation
  • Projektledelse og en stor del ansvar på egne sager fr a-z
  • Fagtilsyn på reparationsprojekter på større og mindre broer i ind- og udland
  • Forskellige typer visuelle eftersyn – General- og særeftersyn
  • Arbejde med statiske beregninger, beregningssoftware, 3D-modellering og IKT samt opfølgning med udførelse på nyanlæg
  • Bæreevneeftervisning af eksisterende konstruktioner

Afhængig af din profil, erfaring og motivation vil du også kunne få fagansvar og støtte op om oplæringen af nye kolleger, samt afdelingens fortsatte udvikling inden for design, statik, beton, stål, fugtisolering mv. Udbudsmateriale og tilbudsskrivning og markedsdyrkning kan også være aktuelle opgaver du kan tage fra på.

Sådan kommer du videre
Du kan kontakte Søren Grubbe Nielsen på mail sorengrubbe.nielsen@sweco.dk eller på tlf. 27233515, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter i dag eller senest d. 20. august. Grundet sommerferien forventes en eventuel samtale afholdt i august.

For at få mere at vide om vores faglige kompetencer og afdelingens profil kan du læse mere her: https://www.sweco.dk/ydelser/transport-og-infrastruktur/broer-og-tunneller/


Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Søren Grubbe Nielsen

Afdelingschef / Broer og Tunneller / Vest

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap